DziękujęGratulacje! Zdrowia
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Zrobiłaś test? Jesteś w ciąży a pisałaś o „mega obfitym krwawieniu” przez kilka dni?Jednak było to plamienie, jestem w ciąży
Tak, dziś wizyta u lekarza być może było to poronienie niestety… dostałam skierowanie na badania i po dwóch dniach powtórzyć czy spada czy rośnieZrobiłaś test? Jesteś w ciąży a pisałaś o „mega obfitym krwawieniu” przez kilka dni?
No z testu. Przed lekarzem napisałam o ciąży i pozytywnym teście. Dziś po wizycie u lekarza napisałam że prawdopodobnie mogło dojść do poronienia ale test dalej wyszedł pozytywny, po badaniach krwi w niedzielę będę wiedziała dopiero na 100% jak to teraz jestTo w końcu.. Jesteś w ciąży czy poroniłaś?
Memories
Zaangażowana w BB
Przykro mi, czyli pewnie wykryłaś ciążę biochemiczną. Dziwne, że w kontekście tego lekarz mówi o poronieniu, bo chyba przy ciąży biochemicznej się nie roniNo z testu. Przed lekarzem napisałam o ciąży i pozytywnym teście. Dziś po wizycie u lekarza napisałam że prawdopodobnie mogło dojść do poronienia ale test dalej wyszedł pozytywny, po badaniach krwi w niedzielę będę wiedziała dopiero na 100% jak to teraz jest
olka11135
No z testu. Przed lekarzem napisałam o ciąży i pozytywnym teście. Dziś po wizycie u lekarza napisałam że prawdopodobnie mogło dojść do poronienia ale test dalej wyszedł pozytywny, po badaniach krwi w niedzielę będę wiedziała dopiero na 100% jak to teraz jest
Dlaczego w niedzielę?
Bo zobaczę czy jest spadek czy wzrost betyDlaczego w niedzielę?
olka11135
Bo zobaczę czy jest spadek czy wzrost bety
Ale dlaczego beta w niedzielę a nie dzisiaj?
reklama
angeliskax
Moderator
Oczywiście że się nie roni..po prostu organizm nie utrzymał ciąży. Co za lekarz...Przykro mi, czyli pewnie wykryłaś ciążę biochemiczną. Dziwne, że w kontekście tego lekarz mówi o poronieniu, bo chyba przy ciąży biochemicznej się nie roni