Hej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Ale wcześniej też tak miałaś czy co?
Lekarz dopiero po świętachTo pytanie powinno paść u ginekologa/ endokrynologa.
Nie to pierwszy raz, Zawsze miesiączki bardzo obfite od pierwszego dnia do 6. Ostatni dzień to słabe krwaenirnirAle wcześniej też tak miałaś czy co?
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
no to może być wszysrko tak naprawdę może zawirowania hormonalne, może miałaś słabe endo, może coś się dzieje, a może tak było bo organizm to nie maszyna i nie zawsze jest tak samo.Nie to pierwszy raz, Zawsze miesiączki bardzo obfite od pierwszego dnia do 6. Ostatni dzień to słabe krwaenirnir
Myślę, że nikt ci nie odpowie dlaczego tak masz
Devin
Moderator
Jak dla mnie miesiączka tylko mało obfitaHej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.
Ja bym obstawiała na taką miesiaczkę, po prostu jakieś zawirowania. Przeszłaś jakiś stres lub wdrożyłaś jakieś diety lub suplementy w ostatnim czasie?Hej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.
Jednak było to plamienie, jestem w ciążyJa bym obstawiała na taką miesiaczkę, po prostu jakieś zawirowania. Przeszłaś jakiś stres lub wdrożyłaś jakieś diety lub suplementy w ostatnim czasie?
reklama
Gratulacje! ZdrowiaJednak było to plamienie, jestem w ciąży