reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziwne plamienie

nesska23

Początkująca w BB
Hej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.

reklama
Nie to pierwszy raz, Zawsze miesiączki bardzo obfite od pierwszego dnia do 6. Ostatni dzień to słabe krwaenirnir
no to może być wszysrko tak naprawdę 🤷🏻‍♀️ może zawirowania hormonalne, może miałaś słabe endo, może coś się dzieje, a może tak było bo organizm to nie maszyna i nie zawsze jest tak samo.
Myślę, że nikt ci nie odpowie dlaczego tak masz

reklama
Hej, zaczęła mi się miesiączka 20.12 takie różowe plamienia przez 1,5 dnia mega obfity okres przez następne pół nic a nic. Od 3 do 4 plamienia brązowe a w 5 lekko zabarwiony śluz na brązowo. Co to może oznaczać? Staramy się o dziecko.
Jak dla mnie miesiączka tylko mało obfita

Do góry