reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwne bóle jajników po poronieniu

Margaretka556

Początkująca w BB
Witajcie, wiem że już takie posty chyba były, ale jak się wygadam to mi może trochę ulzy w marcu poronilam sama, bez zabiegu . Lekarz powiedział że mam odczekac jeden okres i zacząć znowu się starać. No więc tak zrobilismy. Jakiś czas po owulacji zaczął mnie boleć brzuch delikatnie jak na okres, i krzyże tak że się nie mogłam ruszać. Słabo mi cały czas, mięśnie bolą i mam podwyzszona temperature od tamtej pory. Sluzu więcej niż normalnie. A teraz spoznial mi się okres 5 dni i byłam pewna że jestem znowu w ciazy. Zrobiłam 4 różne testy i wszystkie negatywne dziś dostałam plamienie takie brązowe najpierw A teraz normalnie jak przy okresie. Zalamalam się już, jajniki mnie strasznie bolą jak nigdy. I słabo mi strasznie. Do lekarza na badanie krwi dopiero jutro o 13, ale już się nie ludze że to ciąża. Choć chyba wiecie jak bym bardzo chciała...

reklama
Ja jestem 7 tygodni po poronieniu i 5 tygodni po zabiegu. Miałam już pierwszy okres, teraz jestem teoretycznie w połowie cyklu ale jeszcze nie ma owu. Za to od kilku dni boli mnie podbrzusze i czuje kłócie w jajnikach. Zaczynam się stresować że coś się dzieje..

Nie koniecznie , może to po prostu owulacja? ja po poronieniu przez kilka miesięcy ,czułam ból podbrzusza , ale nie było to nic złego ,spokojnie , poczekaj , a jak w kolejnym miesiącu będzie Cię coś niepokoić to idź do gina

Ja jestem 7 tygodni po poronieniu i 5 tygodni po zabiegu. Miałam już pierwszy okres, teraz jestem teoretycznie w połowie cyklu ale jeszcze nie ma owu. Za to od kilku dni boli mnie podbrzusze i czuje kłócie w jajnikach. Zaczynam się stresować że coś się dzieje..
Nic się nie dzieje, byłam u dwóch ginekologow i po usg powiedzieli że to normalne i że często po poronieniu to nasze urojenia. Ja po 3 miesiaczce dalej mam bole, ale usg nic nie wykazało.

A skad wiesz ze nie ma owu?

Dzięki dziewczyny możliwe że twój gin ma trochę racji z tymi urojeniami. Ja odkąd poroniłam martwię się każdym bólem, każdym objawem. Bardzo chciałabym na kolejnej wizycie u ginekologa usłyszeć że wszystko jest w porządku i niedługo mogę zacząć starania o kolejną ciążę

reklama
Dzięki dziewczyny możliwe że twój gin ma trochę racji z tymi urojeniami. Ja odkąd poroniłam martwię się każdym bólem, każdym objawem. Bardzo chciałabym na kolejnej wizycie u ginekologa usłyszeć że wszystko jest w porządku i niedługo mogę zacząć starania o kolejną ciążę
Ja też tego nie lubie, mam mdlosci A mimo to wiem że nie jestem w ciazy napewno będzie dobrze, ale wartożebyś poszla do gin bo to Cię uspokoi i da powera do dalszych dzialan. Wszystkiego dobrego

Do góry