Hej mam mały problem i nie wiem co myśleć. W tamtym miesiacu 12dnia cyklu uprawialam seks z zabezpieczeniem. Okres mi sie wtedy spoznil 1 dzien i w dniu kiedy przyszla miesiaczka zrobilam rano testy plytkowe oba ujemne. Dzis mamy nastepny miesiac. Seksu w tym miesiacu nie uprawialam a okres spoznia mi sie juz 3 dni . Czy jest mozliwosc zebym jakims cudem byla w ciazy?
reklama
angelika.zima5
Fanka BB :)
Kochana, nie ma możliwości żebyś była w ciąży nie stresuj się Być może owulacja ci się przesunęła ze względu na jakieś stresy,pogodę czy cokolwiek innego. Do reszty pań odpisujących nie ma co wyśmiewać tutaj dziewczyny bo być może nie ma z kim porozmawiać o takich sprawach a edukacja seksualna w szkole to śmiech na sali. Taka prawda,że młodzież chcę uprawiać seks jednak nie jest do końca uświadomiona co i jak.
Także na spokojnie, nie jesteś w ciąży
reklama
młoda1994
Ja jestem starsza a w szkole miałam zajęcia o seksie o zabezpieczeniach i takich sprawach.Kochana, nie ma możliwości żebyś była w ciąży nie stresuj się Być może owulacja ci się przesunęła ze względu na jakieś stresy,pogodę czy cokolwiek innego. Do reszty pań odpisujących nie ma co wyśmiewać tutaj dziewczyny bo być może nie ma z kim porozmawiać o takich sprawach a edukacja seksualna w szkole to śmiech na sali. Taka prawda,że młodzież chcę uprawiać seks jednak nie jest do końca uświadomiona co i jak.
młoda1994
Nie ma opcji abyś była w ciąży a jak tak bardzo nie chcesz dziecka to nie uprawiaj sexu albo rób to z głową.Boje sie sytuacji o ktorej pisala BetiPS
Wiem ale mnie nawet podbrzusze nie boli na kkresNie ma opcji abyś była w ciąży a jak tak bardzo nie chcesz dziecka to nie uprawiaj sexu albo rób to z głową.
młoda1994
Okres może zaniknąć z różnych powodów nie tylko z powodu ciąży. Idź do lekarza dostaniesz leki na wywołanie i okres przyjdzie.Wiem ale mnie nawet podbrzusze nie boli na kkres
Dziewczyna jest bardzo młoda nie ma nawet 20 lat i zadaje pytanie czy może być w ciąży w opisanej przez nią sytuacji. Oczekuje od innych użytkowniczek tego forum odpowiedzi, a nie uśmieszków, pytania o wiek i wyrzucania, że "jak chcesz uprawiać sex to rób to z głową"! Czyli jak? Napisała przecież, że współżyła z zabezpieczeniem!! Co innego oznacza "uprawianie sexu z głową" ??!!!!! "Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi".
Roxrox jeżeli w poprzednim cyklu zabezpieczałaś się i dostałaś okresu uważam, że nie możesz być w ciąży. Miesiączka może spóźniać się z różnych powodów, a nie tylko i wyłącznie ciąży. Ja sama tego doświadczyłam, kiedy zmieniałam pracę i miałam zdecydowanie więcej stresu niż poprzednio. Okres spóźnił mi się 2 tyg. W ciąży oczywiście nie byłam. Może u ciebie też występuje stres, indukowany lękiem przed niechcianą ciążą i dlatego @ ci się spóźnia. Jeśli chcesz mieć 100% pewności zrób badanie hormonu bhcg (gonadotropina kosmówkowa). Możesz je odpłatnie wykonać w każdym punkcie pobrań. Jeżeli wynik będzie poniżej 5 mlU/ml to masz gwarancję, że nie jesteś w ciąży i nie musisz się martwić.
Pozdrawiam.
Roxrox jeżeli w poprzednim cyklu zabezpieczałaś się i dostałaś okresu uważam, że nie możesz być w ciąży. Miesiączka może spóźniać się z różnych powodów, a nie tylko i wyłącznie ciąży. Ja sama tego doświadczyłam, kiedy zmieniałam pracę i miałam zdecydowanie więcej stresu niż poprzednio. Okres spóźnił mi się 2 tyg. W ciąży oczywiście nie byłam. Może u ciebie też występuje stres, indukowany lękiem przed niechcianą ciążą i dlatego @ ci się spóźnia. Jeśli chcesz mieć 100% pewności zrób badanie hormonu bhcg (gonadotropina kosmówkowa). Możesz je odpłatnie wykonać w każdym punkcie pobrań. Jeżeli wynik będzie poniżej 5 mlU/ml to masz gwarancję, że nie jesteś w ciąży i nie musisz się martwić.
Pozdrawiam.
Ada0701
Bardzo dobrze napisałaśDziewczyna jest bardzo młoda nie ma nawet 20 lat i zadaje pytanie czy może być w ciąży w opisanej przez nią sytuacji. Oczekuje od innych użytkowniczek tego forum odpowiedzi, a nie uśmieszków, pytania o wiek i wyrzucania, że "jak chcesz uprawiać sex to rób to z głową"! Czyli jak? Napisała przecież, że współżyła z zabezpieczeniem!! Co innego oznacza "uprawianie sexu z głową" ??!!!!! "Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi".
Pozdrawiam.
Ewelina.Be
Jeżeli ktoś jest na tyle dorosły, żeby uprawiać seks, to powinien być na tyle dorosły żeby doinformować się w jaki sposób może dojść do zapłodnienia. Jeżeli dziewczyna pisze, że uprawiała seks z zabezpieczeniem po czym miała normalnie okres, testy wyszły negatywne, następnie przez cały miesiąc seksu nie było i pyta czy może być w ciąży, to ja się wcale nie dziwię, że dziewczyny pytały ją o wiek. 19 letnia kobieta już jakieś pojęcie powinna o tym mieć.Dziewczyna jest bardzo młoda nie ma nawet 20 lat i zadaje pytanie czy może być w ciąży w opisanej przez nią sytuacji. Oczekuje od innych użytkowniczek tego forum odpowiedzi, a nie uśmieszków, pytania o wiek i wyrzucania, że "jak chcesz uprawiać sex to rób to z głową"! Czyli jak? Napisała przecież, że współżyła z zabezpieczeniem!! Co innego oznacza "uprawianie sexu z głową" ??!!!!! "Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi".
Pozdrawiam.
No cóż, a edukacja seksualna w szkole ma być zabroniona... Myślę, że osoba która chce podjąć taką decyzję powinna wejść na to forum i poczytać niektóre posty
Madlein
Dziewczyny, ale co to za pojazd na dziewczynę robicie? @RoxRox jest młoda, ma prawo nie wiedzieć. Ja mając 17lat zastanawiałam się czy nie jestem w ciąży, po tym jak mój chłopak pieścił mnie dłonią, bo okres spóźniał mi się półtora tygodnia. Pamiętam, że robiłam wtedy swój pierwszy test ciążowy w życiu, a strach był taki, że pewnie przez to nie miałam miesiączki.
Poza tym uważam, że @RoxRox dla świętego spokoju powinna wykonać test ciążowy. Każda z nas wie o tym, że poprzednie krwawienie które wydaję się, że było miesiączką mogło być plamieniem implantacyjnym. Oczywiście jeśli seks był z odpowiednim zabezpieczeniem, to mało prawdopodobne, ale dla spokoju ducha niech dziewczyna zrobi sobie test ciążowy. Pewnie @ się pojawi jak zobaczy jedną kreskę i przestanie żyć w stresie.
Poza tym uważam, że @RoxRox dla świętego spokoju powinna wykonać test ciążowy. Każda z nas wie o tym, że poprzednie krwawienie które wydaję się, że było miesiączką mogło być plamieniem implantacyjnym. Oczywiście jeśli seks był z odpowiednim zabezpieczeniem, to mało prawdopodobne, ale dla spokoju ducha niech dziewczyna zrobi sobie test ciążowy. Pewnie @ się pojawi jak zobaczy jedną kreskę i przestanie żyć w stresie.
reklama
Bardziej chodzi o to ze zawwze mialam regularne max neden dzien spoznienia a tu nagle 4 , wtedy bylismy w prezerwatywie ale 3dni przed owulacja,testy byly negatywne 18dni od stosunku a teraz nie mam ani jednego objawu przed miesiaczka
Podziel się: