reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwna przypadłość

kozica500

Zaciekawiona BB
Witam. Może ten post nie dotyczy tematu dzieci itp. Ale może są tu jakieś osoby co miały podobny problem i wiedzą gdzie się udać do lekarza, badania itp. Szukam wyjasnienia przyczyn tych dziwnych zdarzeń.
Chodzi o omdlenie podczas wyprozniania sie. Najczesciej nad ranem to sie dzieje. Zlapie taki skurcz w brzuchu, leci sie na drugie i w czasie siedzenia na toalecie nastepuje omdlenie- czyli upadek na ziemie z impetem, pod czas tego jest sie nieprzytomnym przez chwile i rownież obkupkanym. Nie jest to czeste ale juz wystapilo 4 razy. Wczesniej sie to nie zdarzalo. Nie wiem co to jest i gdzie sie udac do lekarza. Prosze i pomoc. Omdlenia koncza sie rozbiciem glowy itp. Bede wdzieczna za wszelkie odp.

reklama
Proponuję zacząć od lekarza rodzinnego. W razie potrzeby wystawi skierowanie do specjalisty.
Obstawiam, że ponownie zasypiasz na kibelku 🤷‍♀️

Przy zasnieciu nie polecialoby sie jak kłoda na buzie. Tylko by sie chyba siedzialo dalej tak mysle. A przy tym sie traci swiadomosc- urywa sie film a lezac na ziemi nie od razu sie wstaje tylko po paru sekundach przychodzi swiadomosc tzn odzyskuje sie przytomnosc i sie nic nie pamieta.

A to nie jest na zasadzie, że mdlejesz z bólu? Bo ja mam zespół jelita drażliwego i jak miewam takie bolesne kolki to z bólu omdlewam przy wypróżnianiu.

A to nie jest na zasadzie, że mdlejesz z bólu? Bo ja mam zespół jelita drażliwego i jak miewam takie bolesne kolki to z bólu omdlewam przy wypróżnianiu.
Tylko ze to sie tylko zdazało nad ranem. W dzien ani razu. W brzuchu łapie jakis skurcz i trzeba leciec do wc na drugie i przy cisnieciu nagle jest odjazd...i sie leci na ziemie. Zespol jelita dokucza tez chyba w ciagu dnia? Bo nie wiem.

reklama
Do góry