reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas krupnik:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas dzisiaj nic...Adam zaraz spada do pracy,ja obiadu nie jem(wiecie odchudzam sie ) a dla mlodej cos zrobie na szybcika...
dzisiaj ziemniaczki jajko sadzone i jakaś suróweczka z racji tego że mi się nie chce gotować
AniuB.- dokładnie to samo z takiego samego powodu
a ja obiadu tez nie jem jak Pati- bo tez na diecie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusałka ty sie opanuj z ta dieta kobieto!!!! wcinaj obiad
obiadu nie jedłam..ale za to kurcze kupilismy przepyszny polski chlebek razowy...no i to moja zguba- bo ja kocham! taki na zakwasie! mniamusny..normalnie lepiej niech zniknie..bo dupsko bede miała ze heeej
dzis beda u nas kopytka i sos mysliwski..a tego to juz na pewno nie bede jadła bo ani kopytek nie lubie , a za sosami nie przepadam..wiec na zyczenie meza niech sobie je smacznego
dzis beda u nas kopytka i sos mysliwski..a tego to juz na pewno nie bede jadła bo ani kopytek nie lubie , a za sosami nie przepadam..wiec na zyczenie meza niech sobie je smacznego
dzis specjalnie dla Klaudyji mojej gotowałam zupke jarzynowa z groszkiem zielonym i brokułami...NAWET NIE SPRÓBOWAŁA!!!o nie! jutro jej nie dam nic..az wymieknie.bo chociazby spróbowała..to bym wiedziała, ze np. jej nie smakuje..a tak...:-(..bestia mała..tylko słysze"nie ciem".."musia daj kao"-czyt-mamusiu daj kakao, badz "musiu, mamooo daj kasze".......
reklama
ha! nakarmiłam mała zupka:-):-):-) jak dała sie namówic- skosztowała..tak z pół miseczki zjadła-:-)
dzis na obiadek(zaraz wiec zmykam do kuchni) będą kotlety mielone, puree ziemniaczane i korniszony oraz wczorajsza zupka
dzis na obiadek(zaraz wiec zmykam do kuchni) będą kotlety mielone, puree ziemniaczane i korniszony oraz wczorajsza zupka
Podziel się: