reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
schabowy,ziemiaczki i fasolka
w poniedzialek fasolka po bretonsku, dla dzieci krupnik
wczoraj cd krupniku i kotlety mielone mlode zmieniaczki i buraczki
dzis pieczone palki kurczaka w przyprawach chili zapiekane z miodem, pieczone zmieniaczki, surowka z kiszonej kapusty
jutro...hmm- chyba grillowana piers z kurczaka z warzywami i moze zupa szpinakowa
wczoraj cd krupniku i kotlety mielone mlode zmieniaczki i buraczki
dzis pieczone palki kurczaka w przyprawach chili zapiekane z miodem, pieczone zmieniaczki, surowka z kiszonej kapusty
jutro...hmm- chyba grillowana piers z kurczaka z warzywami i moze zupa szpinakowa
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u mnie dzis grill
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u mnie dzisiaj kotlet z kurczaka grillowany i kalafior
Dziewczyny a jakich dań regionalnych sie nauczyłyście za granicą albo od kogoś?
Dziewczyny a jakich dań regionalnych sie nauczyłyście za granicą albo od kogoś?
hmm ja uwielbiam kuchnie chinska i indyjska wiele roznych rzczy jak pracowalam, czy jadlam w restauracji pozniej kombinowalam w domu...
teraz mam faze na kuchnie indyjska i klece salatki, czy przystawki w tym klimacie. ..nakupowalam sobie ich przypraw.
dzis wlasnie zrobilam salatke z piersi kurczaka w indyjskich przyprawach, z makaronem ryzowym, warstwowo przekladana z papryka, cebula, gotowanym groszkiem zielonym i marchewka.
na obiad piers z kurczaka grillowana, zmieniaczki z koperkiem i salatka coleslaw
teraz mam faze na kuchnie indyjska i klece salatki, czy przystawki w tym klimacie. ..nakupowalam sobie ich przypraw.
dzis wlasnie zrobilam salatke z piersi kurczaka w indyjskich przyprawach, z makaronem ryzowym, warstwowo przekladana z papryka, cebula, gotowanym groszkiem zielonym i marchewka.
na obiad piers z kurczaka grillowana, zmieniaczki z koperkiem i salatka coleslaw
sprawdzilam ostatnio jaka rybe jemy najczesciej to plotka alaska hmm..nawet nie wiedzialam.standardowo od lat kupuje te filety na wage, bo raz nam zasmakowaly - dznajomi do nas przyniesli i bylo mnim mniam gdzie kupujecie? pycha?...
a dzis dla dzieci paluszki rybne a dla nas kasza gryczana sos korniszon
a dzis dla dzieci paluszki rybne a dla nas kasza gryczana sos korniszon
reklama
Podziel się: