reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
u mnie makaron-takie wielkie muszle :) z pomidorkami,cebulka,czosnkiem i rukola,na smietanie io do tego tarty parmezan-niebo w gebie i szybko sie robi:)

u mnie wczoraj makrela grillowana z warzywami, pieczone zmieniaczki, zapiekane z serem i pieczarkami
i krupnik

a dzis zupa pieczarkowa i piers z kurczaka z warzywami i makaronem nudle
na deser/kolacje nalesniki z dzemem truskawkowym.
a wczoraj byly gofry

wczoraj robilam krewetki z warzywami i makaronem nudle dla siebie i kolezanek, ktore mnie odwiedzily,
a dla A i dzieci byla zapiekanka serowa z szynka i spzinakiem(pycha, podjadlam tez wieczorem)- szybko sie robi, ladnie wyglada i pysznie smakuje!

reklama
przedwczoraj byla zapiekanka ziemiaczano-jarmużowa z szynka,cebulka,plastrami fety i zoltym serem-wyszla-pycha!!! :)
wczoraj camemberta dzis jakas salatka,dla mlodej moze nalesniki-starego nie ma :)

Do góry