reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
wlanise po zakupach odeszlam od garow...
barszcz czerwony
sos z puree zmieniaczanym +koperek korniszon

dla Duski ryba:) bo sosow i jak sie dzisiaj okazalo czerwonej zupy tez nie lubi:p

a ja miałam dzisiaj lenia więc poszłam na łatwiznę i wyjełam z zamrażalki zapasy :-)
daniel - rosół, ja - krem z brokułów, tomasz - wczorajsze spagetti, Ula - słoiczek :-)

tylko co jutro ? może MC donalds na zakupach ?

ja jutro mam nadzieje(ze zostanie:p...cd sosu i barszczu dla A, a my z Duska zjemy nalesniki bo za mna chodza!:) dla Gracjana mam ugotowana warzywa z mieskiem na dwa dni, wiec jutro tylko robie nalesniki!

Hmm..ja nawet nie wiem kiedy te tluste czwarki sa :-D u mnie wczoraj pizza :-) a dzis robie zupe marchwiowa..ale znajdzie sie tam i cukinia i por i seler ;)
a przed chwila zjadlam sobie polkiego chlebka z pysznym smalcem..z czyms chrupiacym w srodku :)))) do tego ogoras kiszony :) mniammmm...

mniam Pati!

ja tam w tlusty czwartek kupie dla Dusi i A paczki w pl sklepie:p

poki co my z Duska i Grajanem po obiedzie - po pysznych nalesnikach z dzemem z aronii i kakaem. dla A sos, ziemniaki i barszcz czerwony
a na kolacje idziemy do znajomych...

a jutro hmmm- moze kurczaki zrobie?

reklama
u nas wczoraj zupa brokulowa
i spaghetti

dzis ryba, ziemniaki, salatka ze swiezych warzyw

i tez robie dzis dla A salatke serowa do pracy- zajadalismy sie u znajomych ostatnio- 2-3 rodzaje sera zoltego, sczypiorek, cebulka +majonez

Do góry