reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
a my doslownie uwielbiamy- bardzo lekkie, szybko sie robi, zdrowe! i przede wszystkim pyszne:p...i dzis jak mialam robic spaghetti, to jednak powtorze...:) przy diecie wrecz wskazene:p
i zadna filozofia w przygotowaniu, Pati- gotujesz kasze, pozniej ja doprawiasz..ja tylko szczypta soli, badz wegety.., kielbaske kroje w kosteczki i podsmazam(jak ktos woli boczek.., i pozniej posypuje tym kasze - + obok tego pijesz kefir:)
bardzo syte i jak kiedys moj A nie chcial tego sprobowac, bo mowil, co to za obiad? hmm jak to mozna jesc?...w taki zestawieniu jak sprobowal to zmienil zdanie!!! i dzis czasem sam sie upomina o to...

maslanke uwielbiam...kielbasa podsmazona tez moze byc...tylko ja tak srednio kasze i ryz...ale dzis moj ryz z krewetkami-tymi wielkimi-byl-pyszny poprostu... sama wymyslilam skladniki bo w necie nic ciekawego nie znalazlam na szybkiego...do tego zrobilam sajgonki... mlodej tez bardzo ryz smakowal...adamowiu wszystko :-D

i ja wczoraj Dusce rosolek ugotowalam..bo podziebiona- a b. lubi...bedzie jadla zapewne i dzis...z makaronem i gotowana piersia z kurczaka+ b. lubi do tego gotowana marchew
i dzis spaghetti - juz prawie gotowe:p

reklama
Do góry