reklama
I co Dorcia wyczarowalas szejka? :-)
U mnie dzis planu brak :/ chyba kupie dzis pizze
noooo...Pati zabije...dosplownie nie zjadlam tego co mi A kupil..bo jakos tak ruszylam kilka frytek i stwierdzilam, ze to nie to...siadlam do kompa..czytam o szejku iii mus...na obiad i kolacje wciagnelam dwie szklanki szejka
A i Duska tez...rano kazdy chrypa
teraz zajadam sie pyszna salatka owocowa (winogron, ananas, kiwi, jablko, brzoskwinia, banan, pomarancz i jogurt..mniam
a na obiad dla Duski zrobilam juz krupnik a dla A bedzie zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami, pomidorami, serem i szynka...z ziolami bazylia, oregano..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U mnie wczoraj byl znowu szejk i do tego na zakaske swieze truskaweczki :-)
Dzis jestem sama z mloda i bedzie salatka a do tego wlasnej roboty bagietki...na deser truskawki a ja pewnie zas szejka wciagne...Od 15-stego dieta na maxa bo wesele 29-go ;-)
Dzis jestem sama z mloda i bedzie salatka a do tego wlasnej roboty bagietki...na deser truskawki a ja pewnie zas szejka wciagne...Od 15-stego dieta na maxa bo wesele 29-go ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootku ja zawsze robie jak mi bulek zostanie...zwyczajnie klade co mam na bulki, na to ser ,do piekarnika i zajadamy :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas rosół na drugie nalesniki na słodko a na trzecie danie jak zgłodnieli kielbaska i kaszaneczka z grilla
Pati te muszle faszerowane to takie makaronowe, farsz mielone, pieczarki i pomidory na wierzch żółty ser
my mieliśmy w planach grilla, ale pogoda do duupy w związku z czym dziś były podudzia, ryż i sałatka z pekińskiej z fetą
my mieliśmy w planach grilla, ale pogoda do duupy w związku z czym dziś były podudzia, ryż i sałatka z pekińskiej z fetą
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
my byliśmy na komunijnym obiadku full wypas
Podziel się: