reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Zrobię sobie takie ciacho
Dajcie jakiś fajny przepis na sałatke
Dajcie jakiś fajny przepis na sałatke
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja nie mam chyba zadnej fajnej...przynajmniej zadnej nowosci-wszystko juz takie odklepane ;-) Po obiedzie biore sie za porzadek w przepisach bo mam to wszystko na kupie wiec trzeba wskoroszyt poukladac zeby to jakos czytelniejsze bylo...
A dzis na obiad w sumie co wczoraj bo zrobilam wiecej kotletow...dzis tylko trzeba usmazyc,ziemiaki wlasnie wstawilam,mam sosik z kartonika-ale jest pyyyycha no i do tego jakies ogoreczki ...
Przy okazji porzadkow wyszukam cos nowego na obiad jutro...
A dzis na obiad w sumie co wczoraj bo zrobilam wiecej kotletow...dzis tylko trzeba usmazyc,ziemiaki wlasnie wstawilam,mam sosik z kartonika-ale jest pyyyycha no i do tego jakies ogoreczki ...
Przy okazji porzadkow wyszukam cos nowego na obiad jutro...
ell
a u nas dzisiaj zapiekanka ziemniaczana, no i pomimo ze piatek bedzie z kiełbaska...no ale mam taka ochotę, że sobie normalnie nie odmówię;-)
a co do sałetek to ja bardzo lubie z tunczykiem, wszystkim zawsze smakuje
tuńczyk, cebula, białko, majonez, tuńczyk, ser zółty, majonez, żółtko..pychota ( i bardzo dobre jest jak jest w jednej warstwie tuńczyk w sosie własnym, a w drugiej w oleju.) Jajko oczywiscie ugotowane i starte na tarce, tak samo ser zółty i warto zrobić na 6 godzin przed podaniem, a nawet powiem dzień wcześniej
a co do sałetek to ja bardzo lubie z tunczykiem, wszystkim zawsze smakuje
tuńczyk, cebula, białko, majonez, tuńczyk, ser zółty, majonez, żółtko..pychota ( i bardzo dobre jest jak jest w jednej warstwie tuńczyk w sosie własnym, a w drugiej w oleju.) Jajko oczywiscie ugotowane i starte na tarce, tak samo ser zółty i warto zrobić na 6 godzin przed podaniem, a nawet powiem dzień wcześniej
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
no a moze macie przepis na jakąś ze sledziami?
patrycja24berlin
Wlasnorecznie pieczone...powiadasz A pange to bym sobie zjadla...mmmm...a najlepiej to jakas rybke w jakiejs nadmorkiej knajpce ;-)
reklama
Podziel się: