reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny pomozcie ....

reklama
No to moje gratulacje. Tak to jest ciąża. Ja miałam podobnie. Zrobiłam w sumie trzy testy i na pierwszym teście też wyszła mi blada kreska, a na dwóch pozostałych już dwie bardziej widoczne.
Co do objawów to całą ciążę przeszłam bezobjawowo. Żadnych mdłości, wymiotów itp.

Teraz just nic nie rozumiem 4 testy pozytywne (na krew muszę czekać do dziś do 13) ale chyba okres przyszedł . Mała plama na bieliźnie i przy podcieraniu się papier rownież różowawy ... Czyli ze po ptokach ?

Czyli ze szybciutko do lekarza i pewnie dupka lub luteine dostaniesz, czesto sie zdarzaja plamienia w terminie kiedy mial byc okres.

Nie wytrzymałam zadzwoniłam do laboratorium w krwi nie wykazało ciąży , teraz to już naprawdę głupia jestem . 4 testy , 4 na tak , 2 ostatnie wczoraj rano krew o 13 a dziś mo mówią w lab ze ciazy tam nie wykazało . Ze mną cos nie tak czy z tymi testami czy z laboratorium ?

Nie wytrzymałam zadzwoniłam do laboratorium w krwi nie wykazało ciąży , teraz to już naprawdę głupia jestem . 4 testy , 4 na tak , 2 ostatnie wczoraj rano krew o 13 a dziś mo mówią w lab ze ciazy tam nie wykazało . Ze mną cos nie tak czy z tymi testami czy z laboratorium ?
Idz na usg powinno byc juz widac jesli to ciaza

Napisane na PSP3505DUO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na tak wczesnym etapie to tylko beta z krwi wykaże ciąże, a nie standardowe testy z krwi. ;) Umów się do lekarza, po usg się dowiesz wszystkiego. Co do plamień, ja miałam normalny okres przez pierwsze dwa miesiące, w 3 plamienia i też już myślałam, że po wszystkim. Okazało się, że taki ze mnie "egzemplarz". Na spokojnie, do lekarza i głowa do góry.

Do góry