reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny pomocy.

Hej dziewczynki… ja wiem, że to dobrze wam znany temat, ale No muszę zapytać i o swój test , ponieważ 1 raz mam taką sytuacje.. czy tu jest jakiś cień kreski czy moja paranoja, albo fabryczna kreska? Powiem tylko, że mam 3 dni do miesiączki, zero objawów poza bardzo obolałymi piersiami plus ciemnymi brodawkami, o ile można to nazwać jakimkolwiek objawem..😅nie mam możliwości pojechać na betę, ponieważ jestem na wyjeździe służbowym.
451DF41B-B5B0-4824-9470-F2705E53C9F0.jpeg
451DF41B-B5B0-4824-9470-F2705E53C9F0.jpeg

reklama
Hej dziewczynki… ja wiem, że to dobrze wam znany temat, ale No muszę zapytać i o swój test , ponieważ 1 raz mam taką sytuacje.. czy tu jest jakiś cień kreski czy moja paranoja, albo fabryczna kreska? Powiem tylko, że mam 3 dni do miesiączki, zero objawów poza bardzo obolałymi piersiami plus ciemnymi brodawkami, o ile można to nazwać jakimkolwiek objawem..😅nie mam możliwości pojechać na betę, ponieważ jestem na wyjeździe służbowym. Zobacz załącznik 1406369Zobacz załącznik 1406369
Dodam jeszcze, że robiłam test pink kasetkowy, ale po południu i na nim nie było czegos takiego

Coś tam przebija, ale tyle fabrycznych kresek już widziałam, że chyba bym potraktowała jak negatywny i powtórzyła w dniu spodziewanej miesiączki :)

Do góry