prawda jest taka że ile mam tyle opinii
Zgadzam się w 100%, nie powiem jaki wózek miałam ze starszym synem, nie pamiętam. Za to z Jankiem miałam 3: BabyDesign Walker, spacerówka (mój genialny mąż przyniósł taki dla noworodka), na szczęście rozkładane siedzisko i podnoszony do oporu podnóżek pozwolił na bezpieczne wożenie malucha. Wózek super, pakowny bagażnik i lekki, ale jak wiadomo, dla starszego dziecka. Po jakimś czasie zaczęły odpadać mu kółka
Drugi jaki kupiłam, to Roan Rocco, super, tak gondola jak i spacerówka, ale nie na zakupy, a że jestem niezmotoryzowana, to dużą wagę przykładam do kosza pod siedzeniem. Niestety, mam pecha do wózków, w tym zepsuła się budka. Trzeci i ostatni to ABC Design Turbo 4s, strzał w dychę, wytrzymały, wygodny dla dziecka, bardzo wytrzymały kosz na zakupy, no i duży, do tego teleskopowa rączka, którą można przystosować dla niskiej i wysokiej osoby. Miałam wersję już bez gondoli, bo Janek miał ponad roczek jak go kupowałam. Gdyby nie to, że teraz potrzebuję bliźniaczy, to też brałabym ABC, niestety, bliźniacze ABC mnie się nie podobają.