reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny czy to pozytywny czy nie?

Ostatnio wystawiałam zdjęcie nieważnego testu który okazał się zepsuty. Teraz zrobiłam kolejny i wyszło takie coś. Znowu nie wiem co o tym myśleć a na betę nie dam rady się udać dopiero w przyszłym tygodniu że względu na pracę. A odchodzę od zmysłów już. Okres spóźnia się 1,5 tygodnia ale karmie piersią więc owulacja mogła być później. Czy tu widać jakaś kreskę bo ja w rzeczywistości coś widzę. Ale jak się przygladne to bardziej wygląda jak zabarwiony prostokąt który zaczyna się przed C a kończy właśnie w linii z literka T.
Po przyjrzeniu się widzę jakiś cień cienia

reklama
Czasem zdarza się ze owulacja się przesunie i później do zaplodnienia dochodzi . A kiedy ostatnio współżyłas jeśli mogę zapytać? Ja mam długie cykle do tego pco i często zdarza się ze mam owulacje wtedy kiedy powinnam dostać okresu.

Czasem zdarza się ze owulacja się przesunie i później do zaplodnienia dochodzi . A kiedy ostatnio współżyłas jeśli mogę zapytać? Ja mam długie cykle do tego pco i często zdarza się ze mam owulacje wtedy kiedy powinnam dostać okresu.
23 maja, 21 maja, 15 maja i 12. Więc nie wiem która datę brać pod uwagę bo ogólnie śluzu płodnego nie zoabserwowalam ale przy karmieniu wydaje mi się że dalej mam wszystko zaburzone. Ta kreska na teście ściemniała po 15-20 minutach jeszcze bardziej co prawda dalej jest blada ale już widać bez dopatrywania się. Czy to może oznaczać że jednak nie była prawdziwa? W poprzednich ciążach czegoś takiego nie zaobserwowałam.

Moj moj 2 dni przed @ wygladal tak , do tej pory okres mi się spóźnia juz od 3 dni i nie mam odwagi zrobic kolejnego bo obawiam się rozczarowania , jeśli jutro nie przyjdzie @ to powtorze .

Załączniki

• Polish_20220523_142027377.jpg
    Polish_20220523_142027377.jpg
    271,5 KB · Wyświetleń: 67
Moj moj 2 dni przed @ wygladal tak , do tej pory okres mi się spóźnia juz od 3 dni i nie mam odwagi zrobic kolejnego bo obawiam się rozczarowania , jeśli jutro nie przyjdzie @ to powtorze .
Na twoim kreska wydaje się być wyraźniejsza niż w moim przypadku. Trzymam kciuki. U mnie sytuacja odwrotna wolałabym żeby ta kreska nie była na poważnie.

reklama
Do góry