reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny czy mogę być w ciąży?

Natkaaa

Fanka BB :)
Hej, jestem początkująca w staraniach ale nie mam parcia na to, że muszę zajść w ciążę jak najszybciej, nie chcę wariować :) powiedzcie mi (bardziej doświadczone dziewczyny) ;
Ostatnią miesiączkę miałam 18-22 września, moje cykle trwają mniej więcej 32 - 37 dni, zależy od miesiąca. Współżyłam z wytryskiem w środku 24.09 (7dc), 01.10 (14dc), 02.10(15dc), 10.10(23dc), 14.10 (27dc), 15.10 (28dc). Korzystamy z każdej okazji kiedy nasze prace uda nam się jakoś pogodzić. Kiedy byście polecały zrobić test ciążowy i jakie są szanse, że w któryś z tych dni udałoby się zajść w tą ciążę? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Hej, jestem początkująca w staraniach ale nie mam parcia na to, że muszę zajść w ciążę jak najszybciej, nie chcę wariować :) powiedzcie mi (bardziej doświadczone dziewczyny) ;
Ostatnią miesiączkę miałam 18-22 września, moje cykle trwają mniej więcej 32 - 37 dni, zależy od miesiąca. Współżyłam z wytryskiem w środku 24.09 (7dc), 01.10 (14dc), 02.10(15dc), 10.10(23dc), 14.10 (27dc), 15.10 (28dc). Korzystamy z każdej okazji kiedy nasze prace uda nam się jakoś pogodzić. Kiedy byście polecały zrobić test ciążowy i jakie są szanse, że w któryś z tych dni udałoby się zajść w tą ciążę? Z góry dziękuję za pomoc :)
Skoro nie wiemy kiedy była owulacja to ciężko powiedzieć. Nie wiemy jak długą masz fazę lutealną ani kiedy tym razem okres by przyszedł. Najlepiej zrób test w dniu spodziewanej miesiączki.

Myślę że 14 dc najwieksza szansa na zajście, jeszcze w zależności kiedy miałaś owulację. Test możesz zrobić już najlepiej z porannego moczu.

reklama
Do góry