Na podstawie wyrostka 12+2 Dr na prenatalnych określiła chłopca. Wczoraj 15+5 na USG u prowadzącej poinformowala mnie że to raczej dzieczynka. Dokładnie dziecko pokazalo co jest między nogami. Zdjecie przedstawialo 2 kreski ulożone dosyc blisko siebie.Powoedziala że w tym miejscu byłaby widoczna juz moszna. Mimo, iż cieszę się z kazdej wersji nie daje mi to spokoju. Jak prezentowały się Wasze dziewczynki. Mam już chlopca cieszylam sie z opcji młodszego brata. Boje sie, ze jednak troche sie na ta dziewczynkę napale. Proszę o informację
reklama
E
Ewka34
Gość
Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
zwykle chłopca można podobno łatwiej określić, ale zdarzają się pomyłki
Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
u mnie od początku sytuacja była jasna
Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
z drugiej zaś strony im późniejsze usg tym trudniej określić płeć
Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
najlepsze odpowiedzi ginekologow są takie że niby coś tam widać na ale nie są na tyle pewni żeby powiedzieć
Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
miałam taką sytuację, ręce opadają w domu syn więc wiadomo dobrze żeby była parka a tu ginekolog niepewny..
Żonamojegomęża
Zaciekawiona BB
więc rodziłam niespodziewajke-synusia
A masz jakies fotki i te z 12 tc i te z teraz?
U mnie juz w 12tc5d lekarz na 80% okreslil ze to dziewczynka pozniej w 15tc inna lekarka na slabym sprzecie powiedziala ze raczej chlopczyk bo cos odstaje .Finalnie w 20tc na polowkowym ten sam lekarz co w 12tc na prenatalnych powiedzial ze na 100% laska no i urodzila sie dziewczynka;-)
U mnie juz w 12tc5d lekarz na 80% okreslil ze to dziewczynka pozniej w 15tc inna lekarka na slabym sprzecie powiedziala ze raczej chlopczyk bo cos odstaje .Finalnie w 20tc na polowkowym ten sam lekarz co w 12tc na prenatalnych powiedzial ze na 100% laska no i urodzila sie dziewczynka;-)
reklama