szatynka
Zaciekawiona BB
Witam mam duzy problem otoz od trzech dni moj najmlodszy syn,zwariowal na punkcie bajek,moze sie bawic,rysowac ale nie pozwoli wylaczyc bajek,musza leciec,niemozemy nawet popatrzyc na wiadomosci,jeszcze niedawno moglam a teraz kompletnie zero:-(najgorzej jest wieczorem,po dobranockach przelaczam na inny program i w tedy sie zaczyna,placze okropnie 20minut czasem nawet dluzej,zreszta to nie placz to ryk,probuje go czyms innym zajac ale to nic nie daje,a mam troche trudniej bo mamy tylko jeden pokoj takze w tym pokoju spimy i ogladamy telewizje,ale do tej pory bylo wszystko ok po bajkach szedl spac bez zadnego problemu a od trzech dni no masakra normalnie nie wytrzymuje:-( dwojka braci musi czekac by isc spac az sie ich brat uspokoi bo przy tym halasie nie idzie zasnac,dodam ze od trzech dni mama sie nie lamie i podczas tego placzu nie wlacza mu bajek ale ile to jeszcze potrwa,dzisiaj po tych trzech dniach dziecko jest tak zachrypione ze ledwo co moge go zrozumiec:-(.Kochane mamy jesli mieliscie lub macie taki problem poradzcie mi cos bo ja juz niemam sily