reklama
Fiolka1991
Początkująca w BB
Dokladnie. Rodzice ktore kupuja dziecku zwierze na zasadzie nowej zabawki sa po prostu nieodpowiedzialni.Dziecko chce wiele rzeczy, ktore wydaja mu sie fajne. Tyle, ze pies to nie zabawka i jest obowiazkiem, z ktorego dzieciak nawet nie zdaje sobie sprawy.
elizadziworska
Zaciekawiona BB
Pies to członek rodziny i należy go traktować z szacunkiem. Z całą pewnością dzieci lepiej wychowują się z psem (moim zdaniem). I co to za dom bez psa <3
Ja jestem za tym by mieć psa, o ile ma się do tego warunki i wie jak później z psem cokolwiek ogarnąć, bo to są jednak koszta i czas. Specjalny hotel nad czas wyjazdów jak chce się wziąć psa, możliwe alergie na jedzenie u niego, to się tak wydaje, że nie jest to wszystko połączyć jakoś łatwo.
Hej, bardzo cenne porady. Ja tak samo uważam, że o psa powinno się dbać, jak o członka rodziny. Akurat w przypadku diety wydaje mi się, że warto Jeszce wspomnieć o suplementach z olejami CBD, bo one bardzo pozytywnie wpływają na zdrowie i samopoczucie psiaka. Ja ogólnie polecam te od Hempets, bo są naturalne.
Hej, bardzo cenne porady. Ja tak samo uważam, że o psa powinno się dbać, jak o członka rodziny. Akurat w przypadku diety wydaje mi się, że warto Jeszce wspomnieć o suplementach z olejami CBD, bo one bardzo pozytywnie wpływają na zdrowie i samopoczucie psiaka. Ja ogólnie polecam te od Hempets, bo są naturalne.
reklama
Podziel się: