reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci ur.18.01.2006r, w dniu ur. Kubusia Puchatka !!

Palina84

Zaciekawiona BB
Moja córeczka urodziła sie tego dnia.. A jak tam wsze dzieci.
Moja przyszła na świat o 15,05 rodziłam ja 16 h. i dałam rade. Wazyła 3150g i mierzyła sobie 55 cm. Miała 10 ptk w skali Abgard. A jak wsze dzieciuszki z 18...

Załączniki

• 1887.JPG
    1887.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 269
  • DSC01291.JPG
    DSC01291.JPG
    11,8 KB · Wyświetleń: 280
reklama
oczywiście inne mamay których dzieci urodziły się koło 18 stycznie czyli po lub przed zapraszam do opisu

Hej!

Mój Filip urodził się 17 stycznia o 14:50. Ważył 4200g i miał 57 cm. Rodził się przez 10h normalnie, ale wszystko zakończyło się cc.

Pozdrawiam :) :)

A to Filip :

Dziekuje za wpis. Bardzo śliczny i taki pyzaty chłopczyk. Podoba mi się imie Filip znam dwóch małych Filipków i każdy jest taki słodki i mądry.

cześć
witam w imieniu mojej Madzi (ur.18 stycznia godz. 8:55 waga 3800, 59 cm) jej rówieśniczkę :)
Nie wiedziałam, że to urodziny Kubusia P. ::)

Bartoszek urodził się 18 stycznia 2006 roku o godzinie 8.17 przez c.c. Ważył 3450g i mierzył 55 cm, dostał 10 pkt Appgar. Termin mieliśmy na 9 lutego. nie wiedziałam, że to urodziny Kubusia Puchatka, tym bardziej miło i fajnie, bo przygotowaliśmy małemu wcześniej "kubusiowy pokoik": na ścianach ma naklejki z Kubusiem Puchatkiem, firanka też jest z Kubusiem Puchatkiem, karuzelka nad łóżeczkiem też ma miesie- Kubusie itp. pozdrawiam :)

Hej hej,
własnie zarejestrowałam się.Nie wiedziałam,że mój Krzysio urodził sie w ten sam dzień co jego kumpel Kubuś Puchatek.SUPER!!!!Troche długo to trwało zanim sie przywitałam z moim synkiem ale o 00:20 pojawiło sie na świecie 4 kg mojego 56 cm szczęścia.

Witam!

Mój synek tez urodził się 18.01.2006 o godz. 12:25 przez cc. Ważył 2790 i miał 50 cm. Nie wiedziałam, że to urodziny Kubusia Puchatka, natomiast wiem o rocznicy wyzwolenia Krakowa :)

reklama
;D ;D Ja tez napączatku niee wiedziałam że tego dnia urodził sie tez Kubus Puchatek. dowiedziała sie od mojej teściowej. Ale ciesze sie że to akurat był 18 styczeń a niee 13. Dzięki dziewczyny za wpisy Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczkli pa..

Do góry