Dzień dobry, mam poważny problem, jestem samotną matką od długiego czasu. Mam dwójkę dzieci córka 15 i syn 14 lat, ja mam 38 lat. Powiem od początku, na początku kwietnia pojechałam na pewne zajęcia z firmy które odbyły się we Francji,ponieważ jest to polsko-francuzka firma. W tym czasie dzieciaki były u mojej mamy. W trakcie szkolenia poznałam pewnego francuza i się mocno zgraliśmy, jest czarnoskóry i bardzo dobrze się mi z nim gadało. Na początku miałam go za dobrego kumpla ale szybko coś zaiskrzyło. Nigdy nie miałam nawet takiej myśli aby spotkać się z czarnoskórym facetem, a wtedy moje postrzeganie świata się zmieniło. Kiedy wróciłam do Polski myślałam że go już nie zobaczę, ale po miesiącu przyjechał do Polski i regularnie się spotykaliśmy. Jakieś dwa miesiące temu powiedziałam dzieciom że mam kogoś i przedstawiłam im go. I tak jak się spodziewałam nie były zadowolone. Jak się z nim spotykam to najbardziej córka robi afery. Nie rozumiem czy dlatego że jest czarnoskóry czy że w ogóle jest. Nie wiem jak mam reagować, i jak wytłumaczyć córce że chcę z nim być. Proszę o pomoc.