reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzieci na plaży ,czy powinny byc na golasa?

paulista

Zaangażowana w BB
Miasto
warszawa
hej dziewczyny
Jakie jest Wasze zdanie odnośnie małych dzieci biegających na golasa po plaży? Czy takim brzdąca rok czy dwa latka zakładać stroje kąpielowe czy nie? Ja synkowi 1.5 roku zakładałam takie kąpielówki bo często siadał na piachu i sie bawił,ale mnóstwo starszych dzieci bylo nago.Co o tym myślicie ?

reklama
Małe dzieci nie czują wstydu więc moim zdaniem rodzice powinni chronić ich intymność. Ja nie uznaję gołych dzieci na plaży. Pampers+ koszulka kąpielowa albo strój kąpielowy. A inni niech robią co chcą choć ja widoku gołych dzieci nie lubię

reklama
Ja uważam że w dzisiejszych czasach to bardzo nieodpowiedzialne jest puszczanie dzieci na ogłasza no chyba że komuś nie przeszkadza że jakiś zboczeniecmzrobi dziecku ukradkiem zdjęcie i ktoś przy tym zdjęciu będzie się onanizował. Ja wiem że to czarny scenariusz ale bardzo prawdopodobny w dużych skupiający ludzi. Ja osobiście nie puszczam dzieci na golasa. Starszy ma kąpielówki a młodsza pampers do pływania +body lub koszulka.

Do góry