reklama
Maxin78, ja właśnie jestem z bliźniąt i twerdze, że nie mogło mnie spotkac nic pieknego-oprócz mojej JUlci-oczywiście. Mam siostrę i kocham ja bardzo, ponadto mam jeszcz e1 brata i starszą sisotrę, była nas 4.
A mówiąc o naszych planach z mężem napewmno nie poporzestaniemy na Julci, mi także się marzą bliźnięta.Planujemy mieć właśnie może 3 dzieci, ale to też zależy od naszej syt. finansowej. U nas jest różnie, nieraz co pokolenie się rodzą, ale nie za dużo. Poczekamy zobaczymy.
A mówiąc o naszych planach z mężem napewmno nie poporzestaniemy na Julci, mi także się marzą bliźnięta.Planujemy mieć właśnie może 3 dzieci, ale to też zależy od naszej syt. finansowej. U nas jest różnie, nieraz co pokolenie się rodzą, ale nie za dużo. Poczekamy zobaczymy.
kanga_aga
Fanka BB :)
no to fajnie maxin, że nie zachowujesz się jak jedynak :laugh: ale swoją drogą uważam, zę dzieci się lepiej wychowują jak sa w parze.
do tego dodam, że są mniej absorbujące ( choć niektórzy uważają na odwrót) ponieważ same się sobą umieją zająć
do tego dodam, że są mniej absorbujące ( choć niektórzy uważają na odwrót) ponieważ same się sobą umieją zająć
Zgadzam sie z toba w 100% i dlatego ja bym chcial 3-ke, fanie miec z kim sie bawic i przebywac,Szybciej sie rozwija zawsze to drugie i jest razniej ,ja niecierpie byc jedynakiem ale zawsze mam kolo siebie duzo ludzi,mam takiego przyszywanego barta,tez jest jedynak wiec jakos nam razniej i sie dobrze dogadujemy, jak bylam dzieckiem byl moim trenerem ,jest w sumie starszy o
5 lat.
5 lat.
Dziweczyny mialam zapytac wierzycie w numerologie?Podaje stronek gdzie mozecie przeczytac sobie troszke i poznac swoje WIBRACJE
http://shangri-la.radiozet.wp.pl/numerologia.html
Milego czytania
http://shangri-la.radiozet.wp.pl/numerologia.html
Milego czytania
to troche glupie ale ja wierze...horoskopy tez czytam i takie tam inne wrozby
Maxin zle mi nie bylo bo mialam mnostwo przyjaciol i duzooo zwierzakow co pozostalo do dzis!Ale wolalabym by moje dzieciatko mialo siostre lub braciszka
Maxin zle mi nie bylo bo mialam mnostwo przyjaciol i duzooo zwierzakow co pozostalo do dzis!Ale wolalabym by moje dzieciatko mialo siostre lub braciszka
reklama
nawet nie zauwazylam,sorki ze tak od tematy zboczylam,ale juz napisalm ponad 100 postow upiiiiii,szybko tu czas ucieka i tak milo sie pisze,dzieki dziweczyny ze jestescie Jestem juz na mianie ZADOMOWIONA,luzki,fajowo pozdrawim
Podziel się: