reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziuś w obiektywie:)

reklama
Phel - fantastyczne zdjęcia!

Smile - chłopcy boscy...

a oto my na jesiennym spacerku i w plamie słońca:
DSC_6779.jpgDSC_6785.jpg

Załączniki

• DSC_6779.jpg
    DSC_6779.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_6785.jpg
    DSC_6785.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 73
Dziekuje dziewczyny,faktycznie taka sesja to pamiatka na cale zycie polecam..
Pscólka zmienilam kolor bo czuje sie w nim najlepiej HA i wiem ze w nim mi dobrze:-D:-p
anila-dlatego moje 3 dziecko musi byc dziewczynka:-DMaria jest sliczna dziewczynka i jak pieknie siedzi ,urocza mała kobietka:p

reklama
sam jeszcze nie załapał jak usiąść bo sie skupił na nauce przewracania z brzucha na plecy:-D więc jak narazie się turla:-D ale jak go posadzisz to siedzi i to nie że przez 2 sek, tylko długo siedzi, jak mu bardzo daleko zabawka poleci i próbuje sięgać to się czasem przewali.
a odkryłam to (ze siedzi) przez przypadek bo po tym zapaleniu krtani ma cały czas kaszel i rano trzeba mu plecki oklepywać czesto jak zaczyna kasłać i kiedyś go posadziłam i klepałam i patrze a on siedzi, wcale sie nie chwieje, nie leci...szok normalnie.
W wózku czy huśtawce to się podciąga i siada sam. Wczoraj jak siedział w hustawce to ja patrze a on luka sobie na zabawki co na zrzucił na podłogę:szok::-D

Do góry