reklama
Oliwka - niestety na tym zdjęciu w ciocie, ale w mamę też tak potrafi.
Nef - ja mam wściekły rudy już od 19 roku życia się tak maluję.
Smile - ale Franuś ma długie włoski. I pełno ich! Masakra!!! W ogóle chłopców masz cudownych!
Nef - ja mam wściekły rudy już od 19 roku życia się tak maluję.
Smile - ale Franuś ma długie włoski. I pełno ich! Masakra!!! W ogóle chłopców masz cudownych!
czekolada1406
Fanka BB :)
Smile super masz tych chłopaków. I podłączam się do zdania że Twój Franek ma super te włosy
Anka, Nef śliczni chłopcy z waszych synków Nef mój też się ledwo mieści w gondoli
Oliwka rude włosy u dziewczyny fajnie wyglądają, sama chciałam się przefarbować Ale mam to samo co Nef czyli za ciemne włosy, no i mój M by mnie chyba z domu wyrzucił jakby mnie zobaczył ;p
Izik widze że Emilka też już spore włoski ma, tylko mók Miko taki łysy Zdjęcie z dydkiem super
Anka, Nef śliczni chłopcy z waszych synków Nef mój też się ledwo mieści w gondoli
Oliwka rude włosy u dziewczyny fajnie wyglądają, sama chciałam się przefarbować Ale mam to samo co Nef czyli za ciemne włosy, no i mój M by mnie chyba z domu wyrzucił jakby mnie zobaczył ;p
Izik widze że Emilka też już spore włoski ma, tylko mók Miko taki łysy Zdjęcie z dydkiem super
iza876
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Smilte hehehe wedrowniczek z niego się zapowiada?Moja Lenka zreztą też tak ma czasem ;-)
Izik nie ejsteś sama moja też nie lubi smoka
Iza jaka pucusia z Lenci tak samo jak jej imienniczka.Krmisz tylko piersią czy nie?
A mój synek jest złoty i lenka chyba tez będzie bo podobna do brata jest strasznie
A to mój przychówek cały najkochańszy
A na dugim zdjęciu jest Lenka I Bartek.Zgadnijcie gdzie Lenka a gdzie Bartek ;-)
Izik nie ejsteś sama moja też nie lubi smoka
Iza jaka pucusia z Lenci tak samo jak jej imienniczka.Krmisz tylko piersią czy nie?
A mój synek jest złoty i lenka chyba tez będzie bo podobna do brata jest strasznie
A to mój przychówek cały najkochańszy
A na dugim zdjęciu jest Lenka I Bartek.Zgadnijcie gdzie Lenka a gdzie Bartek ;-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
iza876
Hihi Magda no faktycznie te nasze Lenki takie fajne pucki maja:-) karmie ja mm:/ ale przybiera ładnie więc jest wszystko wporzadku ) faktycznie podobna do braciszka u nas Lenka tez ma gdzie niegdzie rudawe włoski . Bardziej w sloneczku widac. Ale mój m jak był młodszy tez tak miał . W sumie do tej pory brodę ma taka mieszana