czesc Dorotko
ja za tydzien jade na usg i juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze pwoe czy coreczka czy junior
wiesz mi tez po glukozie nie dobrze sie zrobilo malo nie obrzygalam auta ale jakos wytrzymalam nie znam sie na wynikach ale chyab wszystko ok. z reszta za tydzien powie to doktorek
dostalam kilka rzeczy i kupilam juz kilka na pierwsze dni
dla siebie tez hihihi stanik i podklady po porodowe troche lepsze od zwylkych podpasek. a la dzidzi to 5 bialych i 5 kolorowych ttrowych pieluch i 3 paczki pamapresow belle happy czy jakos kta z tym wypuskiem na pękowinke ktora odpadnie po kilku dniach, smoczki , dwie butelki( na pozniej), puder i cos tam jeszcze. Kupilam przez internet bo w patrzylam w tesco to bym o 70 zl wiecej wydala kupujac to samo. wiesz myslaam aby kupic wyprawke(ubranko) ale dostalam 3 komplety po dzidziusiu z dalszej rodzinki i przymyslam sprawe ze nie bede kupowac bo wystarcza te wszystkie ciuszki a i tak nowe trzeba prac więc co za roznica jak z dobrej reki dostalam wogole nie zniszczone. smiejemy sie ze musze kogos zarazic to potem zostanie w rodzinie
Ja nie moge sobie wyobrazic naturalnego porodu, jestem wrazliwa na bol , i tchurz straszny
, mialam cesarke potem tez bolalo ale nie tak bardzo jak przed cesarka kiedy zaczelam czuc skurcze.
wiec mam stracha tak jak ty;0
w dodatku niewiadomo gdzie teraz najlepsze i najbezpieczniejsze warunki sa do urodzenia po ludzku w naszym regionie.
niewiem w czym ja bede chodzila...........i zasntanawiam sie czy kupic legginsy przez internet czy moze jechac gdzies na zakupki. bo u nas w gorach sniegu zawsze jest duzo
.
Mam chcec na wszystko, nic mnie nie odrzuca od jedzonka
, mięso znów przeprosiłam hehehehhe.
Są dni ze tez niechce mi sie nawet pisac ani nic przegladac , wtedy lubie polezec i pospac
. Ale dzis mam wene do pisania jak nigdy
za pol godzinki pojde do szkoly po Patryczka, 20.10 stanie sie prawdziwym uczniem
bedzie pasowanie na ucznia
no i prawdziwa nauka
pozdrawiam was serdecznie