reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dwulatek źle śpi.

A może synek nie akceptuje swojego łóżka, całe życie przecież spal w innym... A czy przy zmianie łóżeczka nie zrobiliście mu przeprowadzki z waszego pokoju? Może tu jest pies pogrzebany i wystarczy jakoś zrobić żeby lóżko swoje polubił
Syn śpi w swoim pokoju od kiedy skończył 6 msc, zanim wymienilam mu lozeczko to drugie stało u niego w pokoju prawie pół roku. Siedząc z nim w pokoju, mówiłem mu że jak będzie duży będzie spał w tym łóżeczku a malutkie będzie dla małej dzidzi.

reklama
Poszperałam na Allegro i się znalazło. Fakt że mało ofert, ale są, takie typowo na zamek. A firma Motherhood miała w ofercie śpiworek przedszkolaka, nie wiem czy jeszcze to mają

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby pomogło. A może taki etap, że akurat wolałby z wami spać. Śpiworek jedynie rozwiąże problem zimna, ale niestety nic poza tym. Albo jakiś pluszak-przyjaciel do przytulenia? Moja córka nie pójdzie spać bez swojego misia, nawet na wakacje musieliśmy go zabrać, a jak wróciliśmy o 2 nad ranem i zapomnieliśmy go w samochodzie to płacz i musieliśmy po niego iść ;-)
Aaaa jeszcze ewentualnie - nie wychodzą mu czasem piątki? To też był u nas ciężki czas, jak zawsze poczytałam bajkę i mogłam sobie iść do własnych zajęć, tak przy tylko tych zębach był problem i musiałam siedzieć aż twardo zaśnie, a jak się w nocy przebudziła, to koniecznie do łóżka rodziców musiała iść, inaczej wielki płacz

PS Link na śpiworki Link do: Śpiworek 110 cm - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
Oby pomogło. A może taki etap, że akurat wolałby z wami spać. Śpiworek jedynie rozwiąże problem zimna, ale niestety nic poza tym. Albo jakiś pluszak-przyjaciel do przytulenia? Moja córka nie pójdzie spać bez swojego misia, nawet na wakacje musieliśmy go zabrać, a jak wróciliśmy o 2 nad ranem i zapomnieliśmy go w samochodzie to płacz i musieliśmy po niego iść ;-)
Aaaa jeszcze ewentualnie - nie wychodzą mu czasem piątki? To też był u nas ciężki czas, jak zawsze poczytałam bajkę i mogłam sobie iść do własnych zajęć, tak przy tylko tych zębach był problem i musiałam siedzieć aż twardo zaśnie, a jak się w nocy przebudziła, to koniecznie do łóżka rodziców musiała iść, inaczej wielki płacz

PS Link na śpiworki Link do: Śpiworek 110 cm - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No dzisiaj syn przespal noc w spiworku, trochę z mężem go naciagnelismy i było jako tako, ale w nocy się nie obudził. Synowi piątki wyszły jakoś dość nie dawno i był spokój. ewentualnie mysle o przesuwaniu zebow, nie wiem czy takie cos jest. On jak do nas przychodził to miał problem z zaśnięciem, a w nocy lubił zejść z łóżka czy seojego czy naszego i położyć się na podłodze i spać nie wiem ile czasu. Zakupie ten większy spiworek.

My też mamy śpiworek dla córki (zmarźlak straszny), rozmiar 104-110.
A może mu po prostu niewygodnie na tym łóżku? Wkońcu każdy ma różne upodobania co do twardości materaca. Miał inny materac e łóżeczku, do którego się przyzwyczaił i teraz nie może się dopasować.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj zamawiam śpiworek ;) mam nadzieję, że w Nocy da radę przypełzać do nas :D
Mam nadzieję, że to nie kwestia materaca.. w sumie trochę twardszy ma. A może po prostu przyzwyczaił się uderzać głową w szczebelki, bo ledwo się mieścił ? :) aż boki łóżeczka porozpychał.

Do góry