reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Duży wymiar BPD

Marta0909

Zaciekawiona BB
Hej ! Niedługo przed nami wielki dzień ! Jesteśmy już prawie na końcu ciąży. Będąc dziś u dr maluszek został mierzony i wyszło nam, ze główka jest 40tydz+3 dni, a jestem w równo 38 tyg.. ogolnie zdaje sobie sprawę, ze różnica do 2 tyg jest okej być może dlatego moja dr nie skomentowała tego. Ale do końca mamy trochę czasu. I chciałabym zapytac Was czy któraś z Was miała podobne doświadczenia ? Przeczytałam, ze duży wymiar główki będzie wskazaniem do CC. Za tydzień mam wizytę wiec napewno zapytam ale chciałam się zapytac Was o zdanie. Czy ktoś był w podobnej sytuacji 😊

reklama
W szpitalu pewnie zmierza wagę dziecka (mniej więcej) i twoje biodra
W pierwszej ciąży i drugiej ciąży miałam przyjęcie i hop na porodówkę :/ nawet nikt chyba dokładnie nie sprawdzał

Koleżanka urodziła dwóch synów, oboje mają spore główki - taka ich uroda. Jest jedyną osobą którą znam, która mówi, że poród naturalny dla niej to pikuś, mega sprawnie i szybko jej poszedł. Dużo zależy od Twojej budowy.

Do góry