saleminka8
Fanka BB :)
Ja jestem szczupła i mam rozstępy i teraz wiem jak się czują mamy które nie mogą na siebie patrzeć,smarowałam się najlepszymi kremami i niestety od 34tc i tak posypały mi się rozstępy jeden za drugim,na brzuchu są maluteńkie i ledwo widoczne,ale po bokach hmm wolę nie komentować w sierpniu jedziemy nad jezioro i niestety jak każda z takim problemem,a raczej większość będę się wstydzić tego :-(
W ciąży jakoś nie zwracałam na to większej uwagi,bo cały czas myślałam o dziecku ale teraz to myślę o czymś innym jeśli chodzi o moje ciało...
Też właśnie zastanawiam się nad jakimś zabiegiem,ale czy jest coś skutecznego... ?
Jak patrzę na rozstępy to jakoś nie wydaje mi się bym mogła coś z tym zrobić :-( popękana skóra,to widzę...
W ciąży jakoś nie zwracałam na to większej uwagi,bo cały czas myślałam o dziecku ale teraz to myślę o czymś innym jeśli chodzi o moje ciało...
Też właśnie zastanawiam się nad jakimś zabiegiem,ale czy jest coś skutecznego... ?
Jak patrzę na rozstępy to jakoś nie wydaje mi się bym mogła coś z tym zrobić :-( popękana skóra,to widzę...