Duphaston dopochwowo czy doustnie ? Biore od dwoch dni, wylądowałam u gina z silnymi bólami brzucha. Przepisał mi duphaston i zrozumialam ze jest on dopochwowo, dopiero dzisiaj przeczytałam ulotkę i czytam ze to lek doustny. Zdebialam... czy moglam sobie tym zaszkodzic? U lekarza bylam taka zdenerwowana, że może zle zrozumialam.sama nie wiem ;(((
reklama
Rozwiązanie
Zapomniałam bo brałam dopochwowoLuteina też jest pod język, nie tylko dopochwowo.
Luteine się bierze dopochowowo
Nic się nie stanie:-)
Ja też słyszałam że Luteina ma udowodnione działanie np na szyjke a duphaston duphastonem
Co kraj to obyczaj
We Francji np nie stosują tego..A w Usa do tsh 10 nie robią nic szok..myślę że u nas lekarze dmuchaja na zimne.
Ja też słyszałam że Luteina ma udowodnione działanie np na szyjke a duphaston duphastonem
Co kraj to obyczaj
We Francji np nie stosują tego..A w Usa do tsh 10 nie robią nic szok..myślę że u nas lekarze dmuchaja na zimne.
reklama
jasani
Fanka BB :)
Luteina też jest pod język, nie tylko dopochwowo.Luteine się bierze dopochowowo
Co kraj to obyczaj
Zapomniałam bo brałam dopochwowoLuteina też jest pod język, nie tylko dopochwowo.