reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dumne Mamy Wielodzietne :D

Czy jesteś dumna ze swojej wielodzietności?

• Wszystkich głosujących
    9
Nie wiem, czy ktoś tu jeszcze zagląda.
Jednak postanowiłam się dopisać.
Syn 20 lat( skończy w grudniu) córka 17 lat, druga córka 12 lat i w listopadzie powitam synka.
Mnie też wmawiają 500+ choć obowiązuje od 2 lat, a ja troszkę wcześniej się zdecydowałam na dzieci.
Nikt już tutaj nie zagląda czesc z nas jest teraz na innym wątku dla mam wielodzietnych. Zapraszamy Cię. Mamy trojki i nie tylko...coś mniej więcej tak brzmi jego nazwa. Sprawdź w moich postach w ten sposób szybko go odnajdziesz.

reklama
Cześć! Niedługo ma pojawić się nowy program dokumentalny do którego poszukujemy MATEK i CÓREK :) (kobiety w różnym wieku, dzieci od lat 7) Pomyślałam,że może tu, na tej grupie są aktywne, odważne kobiety, które dobrze dogadują się ze swoimi córkami, idą do przodu, pokonując przeciwności losu i chciałyby opowiedzieć o swojej historii, pasjach, marzeniach i tej szczególnej więzi matka-córka?
Jeśli tak - piszcie na mail podany na plakacie. Serdecznie pozdrawiam, Diana Roszkowska ;)

Załączniki

• PLAKAT KC.jpg
    PLAKAT KC.jpg
    214,3 KB · Wyświetleń: 229
Witam :)
Mam trojeczke. Corcie 8 lat, synka prawie 6 lat i synka 2 latka :)
Maz namawia mnie na jeszcze jedno,ale póki co mam wkładkę i przez najbliższe 3 lata jestem bezpieczna :)

Ostatnia edycja:
Do góry