reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwości

Moniqo Ja mdłości za bardzo nie mam, troszke mnie dzisiaj wzięło ale nie wymiotuję! Bardziej męczy mnie zgaga i to kłucie po lewej stonie!!! Apetyt mam duży, ale za bardzo nie moge jeść słodyczy, bo łapie mnie zgaga!! Zresztą po wiekszości potraw mnie męczy!!!!

reklama
Apetytu w ogóle nie mam
ale zauważyłam że jak mnie mdli
to wystarczy mały gryzek suchej bułki i pomaga.

Ale jak poczuję że ktoś robi coś z grzybami to mam już odlot.....

Cyce - wielkie są - now stanik kupiłam ale bolą jak się ruszają np w nocy jak przewracam sie z boku na bok.

No i ide do szpitala.Ginekolog powiedziala ze mam szczescie ze przyszlam dzis...ze jutro byloby zbyt pozno..nie wiem kiedy wyjde..trzymajcie kciuki za maluszka..

Dziewczynki, nie pamiętam teraz na którym wątku, któraś z dziewczyn wkleiła adresy stron z filmikami rozwoju dzidziusia. Jeśli znacie te adresy to dajcie znać!!!

o kurcze Sugar - nie denerwuj sie tylko :) Bede trzymac kciuki :)

Ja tez bym chciala sobie moc tak pospac jak Wy,ale niestety moje dziecie mi nie da.Zuzia zwykle bryka od 6-7 rano do wieczora i nie zmrozy oczek nawet na 15 minut.
Ale dzisiaj jest ten dzien ,,niezwykly:,bo moja mala spi.Wracalysmy tramwajem,i w momencie gdy ja podnioslam na rece aby wysiasc,zasnela mi.Ale ona tak potrafi.Troszke sie nanosilam,bo od tramwaju mam niezly kawalek,no ale coz,na lawce nie moglam jej zostawic ;D Najgorzej bylo wniesc te 12 kilo na 3 pietro.Ale uff udalo mi sie...Zjem obiadek tylko,bo mnie ssie niesamowicie,i poloze sie obok malej.Moze pospie choc pol godzinki :)

W takim razie zmykam- i zyecze Wam rozniez milego dnia,kolorowych snow,smacznego...co bedzie pasowalo,sobie wybierzecie.

Katka

reklama
Ojej dziewczeta ale wymieszlam  ::) .. kawa mrozona, lody, lizak, kapusta kiszona  ::) .. a teraz mnie mdli okropnie ;D ... chyba zaraz przejde sie do magicznego punktu wydalania pewnych potraw ;D

Katka i jak przespalas sie troszke?? Corcia  pozwolila mamusi odpoczac ?? :)

Do góry