reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości w różnych ciążach a płeć

reklama
W ciąży z synem wymiotowałam dalej niż widziałam przez bodajże 5 miesięcy, i odrzuciło mnie totalnie od kawy. Generalnie miałam cały wachlarz objawów. Tyle pamiętam bo to było 13 lat temu 😅😅 Z córką zero objawów, gdyby nie brak okresu to pewnie nawet bym o ciąży nie wiedziała 😁 Aktualnie 10tc więc płci jeszcze nie znam, ale mam masakryczny ból piersi, mdłości i totalny brak chęci do robienia czegokolwiek. Czuję wewnętrzniw jakby to miał być chłopak, ale u nas musiałby to być cud żeby po tylu dziewczynkach nagle był syn 😅😅

Pierwsza ciąża super, prawie żadnych dolegliwości, lekkie mdłości na początku- córka. Następne dwie tragedia, mdłości od rana do wieczora, zmęczenie i masa innych dolegliwości- dwóch synów. Więc u mnie różne objawy i różne płcie 😊

U mnie 3 córki i 2 synów i każda ciąża bez większych dolegliwości , nie zauważyłam żeby się różniły objawy przy synach czy córkach :)

Pierwsza ciąża, brak objawów no jedynie roztargnienie i senność od początku -syn.
Druga ciąża, nudności i senność- córka

Do góry