reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dolegliwosci po porodzie

Moja przyjaciółka z liczenia dni płodnych dorobiła sie BLIŹNIĄT w neicały rok po urodzeniu synka :)

Ja to nei wiem kurka.Najfajniej mi było z Cilestem ale przy karmieniu hormony odpadają... kalendarzyk i spirala na pewno też.Czyli guma. Albo wstrzemieźliwość (buahahhahaaa sama nie wierze w to co pisze :))

reklama
Antares można brac hormony przy karmieniu ale są jakies spacjalne i ponoc trzeba je brac z regularnością co do godziny spytam za tydz swojej ginki
ciekawe kiedy zaczyna sie je brac chyba nei czeka sie do pierwszej @ ?

ja myslałam ze temp mierzycie a co z wyliczen tylko? to u mnie byłoby rodzentwo dla Olci mega szybko!

Przy karmieniu z piguł to można brać chyba tylko Cerazette.

Z wyliczeniemi szło mi dobrze, ale tylko dlatego, że zawsze wiedziałam, kiedy mam jajeczkowanie, tak mnie jajnik bolał. Zawsze. Raz prawy, raz lewy.Ale się popaprało i teraz już nic nie wiem, więc się będe latexem posiłkować ;D.

ja sie do Cilestu przyzwyczaiłam.Jakoś najlepiej mi po nim było wiec nie bede eksperymentować.Poczekam.

a co do mierzenia temp temp - zachowałam sobie na pamiątkę ciążowy cykl, bo nie zamierzam powtarzać.To mierzenie, zapisywanie...ech...

U nas albo tabletki albo ten zastrzyk nic innego nie wchodzi w grę.
W następnym tygodniu mam wizytę to popytam o ten zastrzyk.

A ja ekologicznie - szósta rano, termometr w dziób i notujemy na wykresie. Działało przez rok, Irenka ściśle zaplanowana. Teraz nie ma okresu i zaczynają sie schody, ale jakoś damy radę :)

reklama
Do góry