reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwosci ciazowe

Dziewczyny a ja chyba sie czyms przytrulam tylko nie wiem czym bo to samo z m jedliśmy mu nic nie jest a mnie mdli i mam lekka rewolucje jelitowa :'( bolą mnie miesnia ud i pachwiny taki tepy bol jakby mnie grypa zoladkowa brala :O sama nie wiem... :'(

reklama
Vani nie wiem, czy u Ciebie nie jest podobnie jak u mnie, bo ostatnio mam częste wizyty w toalecie, mdłości, żołądek mnie pobolewa, brzuch daje takie głośne sygnały na rewolucję, że mąż się, co chwila pyta, "co to było", a jadamy to samo, czy to nie oznaki tego oczyszczania, obserwuję to od paru dni u siebie

jeśli to nie to, to może zrób sobie rumianek

ja jednak przerzuciłabym się na rumianek Vani, na ból to ewentualnie paracetamol, a jutro lepiej skonsultuj to z lekarzem jak nie przejdzie, ale trzymam kciuki żebyś się lepiej poczuła;-)

a mi właśnie mama nie dalej jak wczoraj opowiadała że w dniu kiedy mnie urodziła ( urodziłam się o 23:45) rano zaczęła strasznie wymiotować... nie wiedziała po czym bo wieczorem nic ciężkostrawnego nie jadła... pojechała do szpitala i lekarz jej powiedział że to początek porodu i organizm się tą stroną oczyszcza....nie miała żadnych bóli nic.... dopiero po południu się zaczęło a ja się przed północą urodziłam:tak:

Na szczęście ja śpię calutka noc tylko raz wizytuje w wc:-D ale za to od kilku dni trzy razy dziennie mnie przeczyszcza. Nie wiem co jest grane. W szpitalu zapisali mi antybiotyk bo posiew wyszedł dodatni. I jak zakończyłam go brać to zaczęły się problemy. :-(

Ja tez mialam ostatnio okropna biegunke, a teraz zaczely sie jakies napady bolu glowy :(
A co do bolu w pachwinach, to po lekarzu pojechalismy na zakupy, odwiedzilismy Tesco, Rossmanna w Castoramie taki bol mnie zlapal, ze az mnie zablokowalo i nie moglam juz isc ;(( usiadlam na wozku sklepowym tym niskim i po chwili jakos dalam rade dojsc do auta. Boje sie ze za chwile reszte ciazy spedze na lozku szpitalnym ;((

Dorex zdecydowanie masz racje, juz koniec z zakupami :( dzisiaj wysylam D po kapciuchy dla Milenki, bo 19 juz prawie za male sa i po wstazke do baldachimu do lozeczka, ciekawe co kupi haha

reklama
mój A już prawie 3 miesiące sam zakupy robi.... co prawda z listą ale czasem jak coś przyniesie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...
miał kupić podkłady różowe bella mama a kupił podkłady na łózko niebieskie z senimed:-D nie wiem jak na to wpadł:-)