reklama
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
bluebell ja tez tak czasami mam i zastanawialam sie ostatnio czy to normalne zwlaszcza jak dluzej posiedze np na twardym krzesle to pozniej wlasnie mam takie glupie uczucie
jesli chodzi o biust to mi tez urosl i to duzo.. wsumie jakos szczegolnie sie nie ciesze, bo przedtem tez nie narzekalam.. na szczescie brzuszek troche mi wywalilo, bo juz wszyscy sie smiali, ze najpierw ida moje cycusie, pozniej dlugo dlugo nic i brzuch, a na koncu ja nio a ostatnio zona mojego taty mnie pocieszyla, ze to jeszcze nie koniec przyrostu i zebym jeszcze poczekala z kupnem stanika do karmienia, bo jak jeszcze dojdzie mleko to te kupione teraz napewno beda za male.. nio a jesli chodzi o siare to u mnie z nia slabo.. moze ze 2 dni temu zauwazylam malusienkie kropelki i tyle.. tylko jak was tak czytam to sie zastanawiam czy napewo wszystko ok ze mna
jesli chodzi o biust to mi tez urosl i to duzo.. wsumie jakos szczegolnie sie nie ciesze, bo przedtem tez nie narzekalam.. na szczescie brzuszek troche mi wywalilo, bo juz wszyscy sie smiali, ze najpierw ida moje cycusie, pozniej dlugo dlugo nic i brzuch, a na koncu ja nio a ostatnio zona mojego taty mnie pocieszyla, ze to jeszcze nie koniec przyrostu i zebym jeszcze poczekala z kupnem stanika do karmienia, bo jak jeszcze dojdzie mleko to te kupione teraz napewno beda za male.. nio a jesli chodzi o siare to u mnie z nia slabo.. moze ze 2 dni temu zauwazylam malusienkie kropelki i tyle.. tylko jak was tak czytam to sie zastanawiam czy napewo wszystko ok ze mna
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio to widze, ze sama nie jestem.. tylko od czego sie tak robi ja mam wizyte dopiero za 2 tyg, wiec wtedy sie zapytam.. nio a je jeszcze mam tak czasem rano jak sie obudze.. miejmy nadzieje, ze to nic takiego
malutka_z_krk23
kwietniowa mamusia '09
nio ja wlasnie tez mam wizyte na poczatek lutego;-) i juz nie moge sie doczekac.. nio zobaczymy ktora pierwsza sie dowie i wrazie czego podzielimy sie ta nowina;-)
aniolek20k
Fanka BB :)
wyciagnelam stanik ktory nosilam z Julka w ciazy i przy karmieniu 85dd i cycki mi sie wylewaja
aniolek20k
Fanka BB :)
maz sie smieje ze cycki juz mam wieksze jak brzuch, a jak pomysle ze po porodzie one jeszcze troche podskocza w rozmiarach to sie az boje, ja chce moje 75c.
reklama
to ja Ci cos powiemMalutka dokladnie,po twrdym krzesle,albo po siedzeniu w rozkroku (tylko nie smiejcie sie )
nie dosc ze boli to mi kiedys krocze zdretwialo
masakra
mrówki chodziły :-)
hehehe
Podziel się: