reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

dziewczyny a ja mam dziwna doleglosc-czasami "podwozie" boli mnie tak jak po jezdzie na rowerze :eek::confused: tak od kosci lonowej do ogonowej...

reklama
bluebell ja tez tak czasami mam i zastanawialam sie ostatnio czy to normalne:confused: zwlaszcza jak dluzej posiedze np na twardym krzesle to pozniej wlasnie mam takie glupie uczucie:zawstydzona/y:
jesli chodzi o biust to mi tez urosl i to duzo.. wsumie jakos szczegolnie sie nie ciesze, bo przedtem tez nie narzekalam.. na szczescie brzuszek troche mi wywalilo, bo juz wszyscy sie smiali, ze najpierw ida moje cycusie, pozniej dlugo dlugo nic i brzuch, a na koncu ja:zawstydzona/y: nio a ostatnio zona mojego taty mnie pocieszyla, ze to jeszcze nie koniec przyrostu i zebym jeszcze poczekala z kupnem stanika do karmienia, bo jak jeszcze dojdzie mleko to te kupione teraz napewno beda za male.. nio a jesli chodzi o siare to u mnie z nia slabo.. moze ze 2 dni temu zauwazylam malusienkie kropelki i tyle.. tylko jak was tak czytam to sie zastanawiam czy napewo wszystko ok ze mna:dry:

nio to widze, ze sama nie jestem.. tylko od czego sie tak robi:confused: ja mam wizyte dopiero za 2 tyg, wiec wtedy sie zapytam.. nio a je jeszcze mam tak czasem rano jak sie obudze.. miejmy nadzieje, ze to nic takiego:sorry2:

nio ja wlasnie tez mam wizyte na poczatek lutego;-) i juz nie moge sie doczekac.. nio zobaczymy ktora pierwsza sie dowie i wrazie czego podzielimy sie ta nowina;-)

maz sie smieje ze cycki juz mam wieksze jak brzuch, a jak pomysle ze po porodzie one jeszcze troche podskocza w rozmiarach to sie az boje, ja chce moje 75c.

reklama
Do góry