reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości ciążowe

reklama
Moje dolegliwości nie są męczące, więc nie mam powodów do narzekania.
Jestem osłabiona, zmęczona ( już coraz mniej) i ospała ( nie senna, gdyż nie mogę zasnąć). Często biegam siusiu, jestem wrażliwa na zapachy:crazy:, miewam zgagę, zaparcia ( jak wypije butelke wody - następnego dnia nie ma problemu) i mam WZDĘCIA. Pomaga koperek włoski, ale juz chyba nie bede piła bo te plamienie.......pewnie zbieg okoliczności. Po koperku REWELACJA - brzuch mniejszy o 3 cm:-)

A dziękuje, napewno wypróbuje. Bo już mnie to martwić zaczyna. A co do tej wysypki, to musze poradzić się lekarza, bo zadrapie sie na śmierć :/

Moje dolegliwości są niewielkie, jedyne co mi przeszkadza to częste sikanie i kłucie w pachwinach. A ponadto jestem zmęczona, ospała i kompletnie nic nie potrafię zapamiętać. Jestem tak rozkojarzona, ze szkoda gadać.

Ja chyba już nie mam żadnych przykrych dolegliwości, no prawie, czasami lekkie zaparcia tylko i przeszły mi już te mdłości jak nie jadłam, teraz co najwyżej burczy mi w brzuchu.

Wiecie co, dzisiaj przeczytałam na ulotce Foliku, że może powodować wysypki :/ może to od niego, wogóle zauważyłam że jak rano wezme Folik, to cały dzień źle się czuje. Któraś z dziewczyn pisała o Prenatalu w zamian, ale nie pamiętam o który dokładnie chodziło :/

reklama
a mi do doleglowosci wcoraj wieczerowem doszly rozmowy z kibelkiem..i rano tez..:wściekła/y: a juz cieszylam sie zenie bedzie ich ..buu...nie liczac wzdec.:dry:i sennoci nie jest jeszcze tak strasznie

Do góry