reklama
A czytalysce to?
BabyBoom: Ciążowe dolegliwości
BabyBoom: Ciążowe dolegliwości
N
Niktosiaaa
Gość
Moje dolegliwości nie są męczące, więc nie mam powodów do narzekania.
Jestem osłabiona, zmęczona ( już coraz mniej) i ospała ( nie senna, gdyż nie mogę zasnąć). Często biegam siusiu, jestem wrażliwa na zapachy, miewam zgagę, zaparcia ( jak wypije butelke wody - następnego dnia nie ma problemu) i mam WZDĘCIA. Pomaga koperek włoski, ale juz chyba nie bede piła bo te plamienie.......pewnie zbieg okoliczności. Po koperku REWELACJA - brzuch mniejszy o 3 cm:-)
Jestem osłabiona, zmęczona ( już coraz mniej) i ospała ( nie senna, gdyż nie mogę zasnąć). Często biegam siusiu, jestem wrażliwa na zapachy, miewam zgagę, zaparcia ( jak wypije butelke wody - następnego dnia nie ma problemu) i mam WZDĘCIA. Pomaga koperek włoski, ale juz chyba nie bede piła bo te plamienie.......pewnie zbieg okoliczności. Po koperku REWELACJA - brzuch mniejszy o 3 cm:-)
dorenka
kwiecień 2009
Ja na zaparcia jem winogrono zielone - troche pomaga.
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Pat848 wysypki nie mam, ale za to mam takie wzdecia, ze wygladam na 7 miesiac co najmniej....
ja na wzdecia biore espumisan, pomaga , a ja nie biore to activia i jagurty ..
A na zaparcja - pije rano szklanke przegotowanej wody z miodem troche pomaga...
Ostatnia edycja:
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ja chyba już nie mam żadnych przykrych dolegliwości, no prawie, czasami lekkie zaparcia tylko i przeszły mi już te mdłości jak nie jadłam, teraz co najwyżej burczy mi w brzuchu.
Wiecie co, dzisiaj przeczytałam na ulotce Foliku, że może powodować wysypki :/ może to od niego, wogóle zauważyłam że jak rano wezme Folik, to cały dzień źle się czuje. Któraś z dziewczyn pisała o Prenatalu w zamian, ale nie pamiętam o który dokładnie chodziło :/
reklama
didi
Fanka BB :)
a mi do doleglowosci wcoraj wieczerowem doszly rozmowy z kibelkiem..i rano tez.. a juz cieszylam sie zenie bedzie ich ..buu...nie liczac wzdec.i sennoci nie jest jeszcze tak strasznie
Podziel się: