Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Część dziewczyny mam zlecone badania od ginekologa immunologiczne i wyszło mi dodatnie ANA1. Powiedzcie co badac dalej ? Wizytę mam za dwa tygodnie chciałabym iść z kompletem badań
Jeśli w sieci Diagnostyka, to ANA4 (jest to połączenie ANA2 i ANA3, wychodzi taniej). Jak w innej, to wstaw wynik na forum, to spróbuję Ci napisac, co powinnaś powiedzieć w laboratorium.Część dziewczyny mam zlecone badania od ginekologa immunologiczne i wyszło mi dodatnie ANA1. Powiedzcie co badac dalej ? Wizytę mam za dwa tygodnie chciałabym iść z kompletem badań
Tak w diagnostyce właśnie patrzyłam ze jest , dziś jadę na badania. Jak będę wynik mieć dam znać , teraz póki co w wyniku tylko dodatni.Jeśli w sieci Diagnostyka, to ANA4 (jest to połączenie ANA2 i ANA3, wychodzi taniej). Jak w innej, to wstaw wynik na forum, to spróbuję Ci napisac, co powinnaś powiedzieć w laboratorium.
To się zgadza. Finansowo radzę ANA4. Kiedyś robiłam osobno ANA2 i ANA3, ale ktoś kiedyś napisał na forum o ANA4, przeczytałam ulotkę, zrobiłam i wyniki są identyczne jak przy 2.osobnych badaniach. Co więcej, w mojej poradni zmienił się reumatolog i nowy wypisuje skierowania właśnie ja ANA4. Robię te.badania (właśnie w Diagnostyce) kilka razy w roku, więc jestem pewna mojej radyTak w diagnostyce właśnie patrzyłam ze jest , dziś jadę na badania. Jak będę wynik mieć dam znać , teraz póki co w wyniku tylko dodatni.