reklama
madziorka hihi
Fanka BB :)
internet/allegro
Sierpniowa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny:-)
Sprzedaje ubranko do chrztu dla chłopczyka. Chętne mamy zapraszam do obejrzenia Ubranko do chrztu dla chłopca 62-68 Lublin • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Sprzedaje ubranko do chrztu dla chłopczyka. Chętne mamy zapraszam do obejrzenia Ubranko do chrztu dla chłopca 62-68 Lublin • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)
Witam, sklepów z artykułami dla dzieci w Rzeszowie jest naprawdę sporo. Oprócz ciekawych miejsc takich jak komisy, mamy fajne sklepy takie jak Mieszko, Candy, Misiek. Oczywiście są też miejsca tzw. sieciówki - Smyk, 5-10-15. Dodatkowo w Rzeszowie działa fajny sklep internetowy Torbacze.pl. Pozdrawiam forumowiczów.
reklama
lenapietraszek
Początkująca w BB
Hej dziewczyny jestem mamą 3 miesięcznej Laury, bardzo potrzebuje Waszej pomocy gdyż muszę zebrać jak najszybciej ankiety do pracy magisterskiej i liczę na waszą pomoc, gdyż wiecie same doskonale jak ciężko z czasem
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
Jeśli możecie wyślijcie dalej. Dziękuję bardzo :**
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA
Bardzo proszę wszystkie dziewczyny w ciąży(lub te które niedawno urodziły) z podkarpacia o wypełnienie ankiety do mojej pracy magisterskiej związanej z odżywianiem kobiet w ciąży
Link do: ANKIETA DOTYCZĄCA ZACHOWAŃ ŻYWIENIOWYCH KOBIET W CIĄŻY ZAMIESZKUJĄCY REJON PODKARPACIA
reklama
Podziel się: