reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry pediatra

odradzam dr Zająca z przychodni na wyszyńskiego po każdej wizycie czuje sie jak rozhisteryzowana matka a tak naprawde mam racje! facet daje spirytus na buźke niemowlaka profilaktycznie mleko dla alergików a i stwierdza że nie ma przeziebienia a moja mała ma katar i zaczyna pokasływac ogólnie stwierdził wiotkość krtani przy katarze... hmmm ale z tego co ja wiem ta dolegliwość występuje wcześniej niż u 6 tyg niemowlaka ... a i określił małą jako wcześniaka a ona po terminie przyszła na świat może i sympatyczny ale niekompetentny

reklama
My z czystym sumieniem polecamy 2 Panie doktor z przychodni remedium na obroncow tobruku... Dr. Reichelt i Dr. Kubiak.
Wiem co mowie bo coreczka po kilkunastu zapaleniach oskrzeli leczonych przez okropnego dr. Adamusa i dr. Bobojc oraz wielu innych trafila do szpitala... Po czym trafilismy do tych Pan dr.

Polecam z czystym sumieniem. Antybioytk nie jest u nich norma przy lekkim kaszlu jak u Adamusa i robia badania ktore sa niezbedne zeby okreslic czy dziecko ma zap. oskrzeli... Poza tym przyjmuja nawet w ten sam dzien jak jest pilna potrzeba a nie jak w przychodni Adamusa tydzien i sie zarejesrowac tel nie mozna....

polecam remedium w 1000000%

Czy mogłabym dostać jakieś namiary na dr Taradynko, a może polecicie mi jakiegoś dobrego pediatrę, który w razie nagłego przypadku przyjedzie do domu, chodzi mi o wizyty prywatne. Poszukuję też dobrego laryngologa dziecięcego, bo córcia ma ciągle problemy z uszkami, jestem już załamana.
Zmuszona jestem też zmienić przychodnię, może któraś z mam poleci mi gdzie mam zapisać córcię, bo teraz należymy do przychodni na Zatorzu, ale nie jestem zadowolona z naszej Pani doktor, zawsze daje nam leki po których córci się nie poprawia, a nawet pogarsza i po 3 dniach wracamy do niej po kolejne leki, a niestety wypisuje nam nie tanie leki, mam już całą szafkę bezużytecznych leków, nie wspominając o tym, że ciągle leczymy to samo, bo nie jest wyleczona do końca.

Witam. Przychylam się do opinii o Remedium. Podoba nam się podejście Pani dr. Reichelt do leczenia naszego dziecka, nie każe nam faszerowac synka lekarstwami gdy nie są konieczne. Lekarki zawsze rozmawiają z nami cierpliwie, mają super podejście do dzieciaczków. Przychodnia jest nowa, ładna. Pielęgniarki też w porządku - synek bez płaczu przechodzi przez wszystkie szczepienia.

Ostatnia edycja:
Do góry