reklama
MamusiaNoesi
Fanka BB :)
Cześć ja z bardzo poecam dr Radkieicz super kobieta ) przychodnia sanus wyszyńskiego
Pastereczka
Początkująca w BB
My chodzimy do doktor Sikory-Wałejko i jesteśmy zadowoleni. Została nam ona polecona przez położną środowiskową. Raczej nie polecam w Aldemedzie doktor Korczak. Wystarczy poczytać o niej opinie: Beata Korczak laryngolog i laryngolog dziecięcy, Zielona Góra - opinie o lekarzu - Ranking Lekarzy
Skorupka84
Witam dzieczyny mam tez pytanie odnosnie dobrego pediatry w ZG czy to jest obojetne w jakiej przychodni go sobie wybiore?? Nie znam lekarzy w Zg poniewaz mieszkam dwa lata dopiero a to moja pierwsza ciaza i nie mialam okazji poznac nikogo ;/ pytam doswiadczonych mam z gory dziekuje
Mysiochomis
:*
Ja zapisałam małego do dr łasowskiej na Zamenhofa... na razie babeczka mi się podoba.
Do Sikory to ja jeszcze chodziłam Kobita jakoś taka rozlazła ale nigdy nie było problemów ze skierowaniem czy też szukaniem dokładnych przyczyn mojej choroby....
Sędziakowa na wszysynskiego też była moim pediatrą ( nie jestem zbyt stara to dlatego) i też pamiętam że nie było z nią problemów.
Do Sikory to ja jeszcze chodziłam Kobita jakoś taka rozlazła ale nigdy nie było problemów ze skierowaniem czy też szukaniem dokładnych przyczyn mojej choroby....
Sędziakowa na wszysynskiego też była moim pediatrą ( nie jestem zbyt stara to dlatego) i też pamiętam że nie było z nią problemów.
Skorupka84
Dziewczyny a wiecie moze jacy pediatrzy przyjmuja na Anny Jagielonki??
reklama
elusl
my także synka zapisaliśmy (z polecenia) do dr Łasowskiej w poradni dziecięcej na Zamenhofa - jutro przed nami pierwsza wizyta:-) na początku chcieliśmy i próbowaliśmy małego zapisać do dr Ireny Kasprowiak w poliklinice, ale niestety, do niej się dostać to graniczy z cudem...
Podziel się: