reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dobry ortopeda z Krakowa

Witam,
Jestem w 26tyg ciąży,poszukuję ortopedy dla siebie od bioder, ponieważ fizjoterapeutka poinformowała mnie, że muszę z nim skonsultować czy dam RADĘ URODZIĆ NATURALNIE. Czy polecacie jakiegoś w Krk?

reklama
Jeśli chodzi o nogi/biodra to w małopolsce tylko dr Stanisław Mariusz Kruk - dusza człowiek i najlepszy specjalista polecany przez pół Krakowa. Wyprowadził mnie z poważnej kontuzji kolana, łącznie z operacją. Przyjmuje w Szpitalu Św. Rafała albo w Centrum Medycznym Liszki :-)

Ja tam sobie chwalę dr. Więcka. Od dawien dawna odwiedzam go z bólami kręgosłupa, które niestety nawracają ale świetnie sobie z nimi radzi. Wystarczy kilka zabiegów fizjoterapeutycznych i wracam do życia jak nowa! Świetny specjalista a co najważniejsze - ma dobry kontakt z pacjentami co zdecydowanie ułatwia leczenie.

No tak, bywam u niego czasem na wizyty kontrolne. Mi pasuje jako lekarz i przyjmuje w kilku gabinetach, zawsze sie gdzieś uda do niego zarejestrować

Dobry ortopeda to jedna sprawa, ale bardzo ważna jest też rehabilitacja. W Krakowie jest bardzo dobry gabinet G&R - na ul. Telegi. Po wypadku na rowerze miałam problem z łokciem, 10 dni zabiegów naprawdę mi pomogło. Nie wiem skad i jak, ale ulga jest duża.

Znam gabinet o którym pisała Muszynska. Również polecam! W gabinecie państwa Więcków leczyłam się kilka lat, bardzo mi pomogli.

reklama
Pan Doktor Rafał Więcek! Przyjmuje u siebie w gabinecie, gdzie od razu jest możliwość zrobienia USG oraz rehabilitacji. Na wizytę nie czekałam długo, lekarz sprawnie zdiagnozował problem oraz wdrożył leczenie. Atmosfera w gabinecie super, profesjonalnie a zarazem bardzo przyjaźnie.

Do góry