reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobry fryzjer w ZG

reklama
a ja (tak jak ktoś wczesniej) rowniez polecam fryzjerke w szpitalu. wejscie od strony podgornej , na przeciwko biedronki, zaraz przy bufecie szpitalnym, salonik cieplutki, milutki, fryzjerka super, doradzi, odradzi, zrobi jak trzeba. Pamiętam, ze mialam ogromny uraz do zielonogorskich fryzjerow, nie raz sknocili sprawe... dlugo przekonywalam sie do tego, by jakiegos odwiedzic. Za namowa ukochanej mamy odwiedzilam fryzjerke w szpitalu. Matula strzyze sie tam i farbuje od lat. Polecam, polecam, polecam. Zadbala o moje wlosy niesamowicie, chodzimy tam regularnie, wlosy odzyly i są takie jakich nie mialam nigdy.

się rozpisałam za duzo więc lepiej skonczę. Życzę udanych wizyt i zadowolonych twarzyczek. :)

gdzie za castoramą ta fryzjerka? to jakis salon czy mały salonik? jak sie fryzjerka nazywa ?

ja właśnie w trakcie zmieniania fryzjera -i chyba warto temat podnieść ;)

gdzie za castoramą ta fryzjerka? to jakis salon czy mały salonik? jak sie fryzjerka nazywa ?

ja właśnie w trakcie zmieniania fryzjera -i chyba warto temat podnieść ;)
jak zaparkujesz w castoramia to praking podziemy prowadzi do ciagu sklepikow i tego "salonu" fryzier sie nazywa FOR YO o ile dobrze pamietam ale szczerze odradzam ;) !

A nie orientujecie się gdzie dobze dzieci obcinają???

Chciałabym z Moją Małą pójść  (do tej pory ja ją obcinałam - tylko grzywke) i szukam fachowca, który ma podejście do dzieci. A nie chce jej zrazić, bo to będzie pierwszy raz:-p

A nie orientujecie się gdzie dobze dzieci obcinają???

Chciałabym z Moją Małą pójść (do tej pory ja ją obcinałam - tylko grzywke) i szukam fachowca, który ma podejście do dzieci. A nie chce jej zrazić, bo to będzie pierwszy raz:-p

Jeżdżę z moją córeczką do salonu Ewa w Auchan, jest fotelik dla dzieci i telewizorek z bajkami, tylko trzeba wcześniej dzwonić i umawiać termin, bo chyba tylko 2 babki strzygą dzieci. My byłyśmy bardzo zadowolone, pora się wybrać znów:)

Jeżdżę z moją córeczką do salonu Ewa w Auchan, jest fotelik dla dzieci i telewizorek z bajkami, tylko trzeba wcześniej dzwonić i umawiać termin, bo chyba tylko 2 babki strzygą dzieci. My byłyśmy bardzo zadowolone, pora się wybrać znów:)
a jak cenowo to w Auchan wyglada ???
Moje dziecko ma wlosy do pasa a chce podciac jej tylko koncowki, w cenniku jest podzial na wlsoy krodkie, srednie i dlugie :confused: zastanawiam sie jak taka usluge licza :confused:

reklama
katoryba

Ja tez polecam Magde......jest rewelacyjna....chociaz ja osobiscie do niej nie chodze bo od jakis 7 lat mam swoja fryzjerke za to Magde w 100% moge ja polecic...

takze dziewczyny polecam ul.Piastowska :)
tam jest tez salon kosmetyczny i kosmetyczka tez jest reeewelacyjna!!!

Do góry