reklama
dr Amet Namibu z Wojskowego Szpitala, z tym że trzeba sprawdzić czy jeszcze jest w kraju
Podbijam wątek. Mój 3-letni synek jest alergikiem na pyłki, szczególnie ostatnio nasilił mu się katar i swędzenie w gardle. Czasem też łzawią mu oczy. Byłam już u jednego alergologa, ale nic odkrywczego nie wymyślił, przepisał tylko lekarstwa, pewnie standardowe jak dla każdej osoby… Maciuś brał krople do nosa i oczu przez tydzień, ale wielkiej poprawy nie było widać. Gardło nadal go swędziało. W końcu poszliśmy do doktora Wojciecha Janowicza z Centrum Medycznego Krajmed, alergologa pediatry. Konsultacje okazały się owocne, a wszelkie zalecenia skuteczne. Jest już dużo lepiej, Maciusiowi nie leje się z nosa i wreszcie może w pełni cieszyć się wiosną!
Nie jest łatwo znaleźć dobrego alergologa, sama szukałam odpowiedniego przez prawie rok. Dopiero koleżanka z przedszkola córki poleciła mi Link do: Klinika Laryngologiczna Wrocław - DCL | Medius Clinic we Wrocławiu. Lekarz ma świetne podejście do dzieci, ale także do dorosłych, przez co miło wspominam każdą wizytę
Podziel się: