reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dobra KSIĄŻKA I FILM

Onesmile, no jak do tylu jak "Idy Marcowe" dopiero w kinie wyszly :-p Ja wlasnie chcialam tez go zobaczyc, ale skoro Cie na lopatki nie powalil to nie wiem... moze cos innego wynajde :-)

reklama
sierpniowych nagrać nie mógł - to bym pojszła też:rofl2:
a ten śniadanie do łóżka to polski z adamczykiem i karolakiem i sochą:)-p) - typowa polska komedia romansidłowska:sorry:

oo ale fajny wątek, dopiero teraz go zauważyłam
ja mam straszne braki w lekturze i filmach, przez to, ze sie ciągle uczę, ech. ale spisałam sobie pare tytułów do kupienia przy najbliższej wizycie w księgarni.
ze swojej strony polecam książki Jodi Picoult - strasznie wciągające, chociaz jak się przeczyta kilka to potem reszta jest w podobnym stylu, ale genaralnie dobrze sie czyta. ona napisała m.in. "bez mojej zgody", film tez taki był, całkim niezły również.
i totalnie mnie pochłonęły "Dom w Riverton" i "Zapomniany ogród" Kate Morton. takie kryminały z obyczajowym tłem, albo obyczaje z tłem kryminalnym jak kto woli. no icobana też połykam.
a co do filmów - to już całkiem sie zapuściłam, ale z ostatnich (ktore wcale ostatnie nie są) rzeczy, które wbiły mnie w fotel polecam "chłopca w pasiastej piżamie" i "lektora" jak ktos jeszcze nie widział. (książke zresztą tez warto przeczytac).
a jak ktos ma ochote na film który zmusza do przemyśleń to "An American crime" polceam jak najbardziej. film moim zdaniem kiepski pod względem reżyserskim czy ze względu na grę aktorskę, za to historia (oparta na faktach) po prostu wrzuca mózg w wyżymaczkę. po tym filmie zwątpiłam w człowieka na długie tygodnie.
a na odstresowanie to jak dla mnie niezawodne są "mikołajki" i ksiązki i film.

happy - własnie sobie właczyłam i bede zerkac znad tomcia
makuc - i jestem ciekawa twojej reakcji, bo mozliwe, ze ja jestem jakas inna.

kahaa- amerykańska zbrodnie oglądałam i tak te fakty okroili, bo jeszcze w rzeczywistości było brutalniej. Chłopca też i piękny film, Te świnki polski tez oglądałam dobry, nasza polska rzeczywistość. Jeśli chodzi o książki to ten ogród też planuję przeczytać, bo to ponoć bestseller w UK. Nie wiedziałam nawet, że Bez mojej zgody to też książka, a film smutny i piękny.

Ja mam zamiar spróbować innego kalibru oglądałam film Droga i zamierzam teraz przeczytać książkę Comarc McCarthy.

Happy- widziała to już kiedyś, dobry polski film, ja takie lubię.

KAHAAA jak tylko obejrzę to dam znać.

a mi az glupio przyznac ale ostatnio nie mam kompletnie czasu na czytanie książek :-( kiedyś 2-3 tygodniowo pochłaniałam a teraz o :szok::no: i nie wiem kiedy to się zmieni....

makuc- nie martw się ja też nie czytam książek, ostatnio jakieś 2 mce temu sagę zmierzch i zaczęłam kazirodztwo czytać i jakoś nie mogę skończyć bo dziwnie napisana jest, jedynie co to prasę czytam,

reklama
Do góry