reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Do mam z migrenami - jak radzicie sobie wtedy z dzieckiem??

Ja przez pierwszy miesiac po cc mialam strasznie silne bole glowy. Ciezko bylo poradzic sobie z placzacym w tym samym czasie dzieckiem:-(. Brałam cos przeciwbolowego i zaciskalam zeby bo nie mialam innego wyjscia.

reklama
Tyle co wczoraj odpowiedzialam, dzisiaj umieram ... :-( ...

dziewczeta a czy bralysce kiedys imigran?? ... jest to dorgi lek (2 tabletki około 50 zł) ale naprawde pomaga ... może warto wydac te 50 zł i miec lek na ta "czarną" godzine?? ... bo wzasadzie nigdy nie wiadomo kiedy Cie dopadnie atak ... często jest tak, że nie masz zadnych oznak zblizającego sie ataku ... a lek bierzesz jak juz Cie boli ... może pogadajcie ze swoimi lekarzami ... ja na wszelki wypadek wole Go miec w apteczce :tak: ... nie chcialabym aby bedac sama z dzieckiem np stracic przytomnosc (a juz i takie ataki miewałam) i co wtedy? ... wole nawet nie myślec ... :no:

Moniqa, imigran to ta sama grupa leków co moj lek, Triptagram, już pisałAM zrezsztą, tyle że droższy. Działa identyko, a kosztuje m niej, 27 złotych za 100 mg i chyba 13 za 50 mg, bardrziej się opłaca

Do góry