Poczekam do @ . Tylko dzisiaj mam ból , klucie po lewej stronie w dole brzucha takie chwilowe ale trwa już pół dnia i nie wiem przez co nie wiem może już wymyślam stresuje się heheWg mnie test jest pozytywny więc szanse są Ja tez miałam takie kłócie w jajniku w czasie owulacji. Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej @ z porannego moczu, chyba ze jesteś niecierpliwa to próbuj 3/4 dni przed może pokaże blada kreseczkę
Powodzenia
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Niestety jak kobieta pragnie ciąży, to na siłę się doszukuje wszelkich odstępstw od normy i każdy inny objaw traktuje jako ciążowy Nie ma co się nakręcać...
U mnie niestety chyba nic z tego też miałam test owulacyjny zrobił i negatywny wiem że to nie ciążowy ale słyszałam właśnie że też może być wczesną jak się zrobiTu chyba ewidentnie od 10dc zaczęło się coś dziać... i dzisiaj 12dc owulacja [emoji813] Zobacz załącznik 1036140
Załączniki
Mimi94
Fanka BB :)
Też kiedyś coś takiego gdzieś czytałam ale to to jest test owulacyjny a nie ciążowy, myślę że nie ma się coś nastawiac na negatywny wynik patrząc na test owulacyjny. Zrób test ciążowy
U mnie niestety chyba nic z tego też miałam test owulacyjny zrobił i negatywny wiem że to nie ciążowy ale słyszałam właśnie że też może być wczesną jak się zrobi
Poczekam jeszcze tydzień i zrobię chociaż objawy to mam jak co miesiąc na @ jedynie pierwszy raz nie wyprysków na twarzy przed miesiączkąTeż kiedyś coś takiego gdzieś czytałam ale to to jest test owulacyjny a nie ciążowy, myślę że nie ma się coś nastawiac na negatywny wynik patrząc na test owulacyjny. Zrób test ciążowy
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Testy owulacyjne to nie testy ciążowe!
Nawet niedawno był wątek, gdzie dziewczyna robiła testy owulacyjne i wychodziły pozytywnie, kilka osób jej napisało, że te testy wychodzą, jak się jest w ciąży, a okazało się, że ciąży nie było i tylko się dziewczyna niepotrzebnie nakręciła...
Nawet niedawno był wątek, gdzie dziewczyna robiła testy owulacyjne i wychodziły pozytywnie, kilka osób jej napisało, że te testy wychodzą, jak się jest w ciąży, a okazało się, że ciąży nie było i tylko się dziewczyna niepotrzebnie nakręciła...
Dozamnie88
Fanka BB :)
Co to znaczy "mam do miesiączki 8.23"?Witam dzisiaj zrobiłam betę mam do miesiączki 8,23 co mam sądzić
Nieużywanie znaków interpunkcyjnych uniemożliwia zrozumienie Twoich wypowiedzi...
reklama
Źle napisałam dzisiaj zrobiłam betę i wyszła mi 8,23Co to znaczy "mam do miesiączki 8.23"?
Nieużywanie znaków interpunkcyjnych uniemożliwia zrozumienie Twoich wypowiedzi...