reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dłuższa jazda autem

Martauparta29

Zaciekawiona BB
Hej, jesteśmy na wakacjach nad morzem , mój mały 13 miesięcy jako tako zniósł podroz tutaj ale trochę się denerwował. Wyjechaliśmy po śniadaniu rano i miał jedną drzemkę w aucie ale w korkach już płakał . Jak myślicie czy to dobry pomysł żeby w drogę powrotną wybrać się o 20/21? Nie możemy wyjechać z ośrodka w nocy

reklama
Hej, jesteśmy na wakacjach nad morzem , mój mały 13 miesięcy jako tako zniósł podroz tutaj ale trochę się denerwował. Wyjechaliśmy po śniadaniu rano i miał jedną drzemkę w aucie ale w korkach już płakał . Jak myślicie czy to dobry pomysł żeby w drogę powrotną wybrać się o 20/21? Nie możemy wyjechać z ośrodka w nocy
Niezależnie od wieku dzieci, mój Tato przez lata jeździł z nami właśnie na noc. Mówił, że to była najlepsza jego decyzja, bo spałyśmy i bardzo dobrze znosilysmy podróże.

Ja natomiast na wakacje czy wyjazdy z moim synkiem lubię wyjeżdżać wcześnie rano, bo na noc by płakał i było mu niewygodnie, a rano sobie dosypia w foteliku i podróż mija mu szybko :)
Wszystko zależy od dziecka :)

My też w nocy zawsze jeździmy nie wyobrażam sobie w dzień jechać gdzie jest duszno i więcej postoi trzeba robić...w nocy lepiej bo dziecko prześpi w aucie możecie wyjechać o tej 20 lub 21napewno to już lepsze jest niż jazda w dzień i stanie w korkach...

My też w nocy zawsze jeździmy nie wyobrażam sobie w dzień jechać gdzie jest duszno i więcej postoi trzeba robić...w nocy lepiej bo dziecko prześpi w aucie możecie wyjechać o tej 20 lub 21napewno to już lepsze jest niż jazda w dzień i stanie w korkach...
No właśnie też tak myślę, że zrobi się ciemno to on też usnie lepiej i będzie po dniu więc zmęczony będzie

No przyjazd tutaj nie był jakiś zły, ale na końcu musieliśmy stawać co chwile bo on zaczyna chodzić i po prostu już nie usiedzi, denerwuje się bardzo, chyba w nocy pojedziemy, dzieki

Ja w zeszłym roku jechałam z dziećmi na noc. Jedno dziecko 1,5 roku, drugie 3 lata. Wyjechaliśmy o 20, dzieci zmęczone, miały spać całą podróż. Przespały się do 21:30 i calutką dalszą drogę śpiewały piosenki. Wróciliśmy po 1, to spać nie chciały iść... A nie są przyzwyczajone do dalszych podróży, to była ich druga w życiu.

reklama
Ja zawsze z córką jechałam na noc. To była najlepsza decyzja bo spała całą drogę a czasami musieliśmy pokonać ponad 1000 km. Teraz ma 6 lat i też staramy się jeździć w nocy ale już taka chętna mimo wszystko do spania nie jest. W łupinie było lepiej bo można było ją rozłożyć prawie na płasko. Teraz w foteliku nie ma takiej opcji i przez to gorzej w nim śpi.

Do góry